Zo gaan wij te werk

NIEUWE WINKEL

Voor ons werkt het zeer motiverend om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van een geheel nieuw e-commerce project, vanaf de planning, via de fase waarin het ontwerp en de bijbehorende functionaliteit ontwikkeld wordt, tot aan het publiek beschikbaar stellen van de site. En ook daarna kunt u op ons rekenen! Indien u overweegt een nieuw project te starten, kijkt u dan eens naar de opsomming van fases die deel uitmaken van ons werkproces tot aan het moment waarop de nieuwe ontwikkelingen foutloos functioneren en vervolgens opgeleverd worden.

 

Read more
PROJECT REDDINGSDIENST

PROJECT REDDINGSDIENST

Functioneert uw Magento webwinkel niet naar behoren? Heeft u behoefte aan de ondersteuning van een specialist op het gebied van Magento die niet alleen volgens schema kan opleveren maar ook kwaliteitscontroles vanuit meerdere aspecten kan garanderen? Wij zijn u graag van dienst bij het verzorgen van een audit van bestaande en in bedrijf zijnde webwinkels, bij het oplossen van problemen in de broncode, en, indien u dat op prijs stelt, het renoveren van uw project zodat uw webwinkel (weer) een leidende rol in de markt kan bewerkstelligen.

 

Read more

VERTEL ONS OVER UW MAGENTO PROJECT!

Wij stellen graag onze bij complexe en veelomvattende internationale Magento projecten opgedane ervaring aan u ter beschikking. Ongeacht hoe complex uw e-commerce project ook is, wij zijn er van overtuigd dat we de missie aankunnen!

Next