Toekomstgerichte Magento Support

Zou u op constante basis een team van zeer ervaren en deskundige professionals ter beschikking willen hebben om de prestaties van uw webwinkel te verbeteren? Zou u zich ervan willen verzekeren dat wij binnen 24 uur van start kunnen gaan om aan de behoeftes van uw onderneming te voldoen?Wij zullen u niet in de steek laten. Met onze standaard support service bent u in staat om op elk gewenst moment contact met ons op te nemen om oplossingen te vinden voor uw problemen en de behoeftes van uw onderneming. Onze professionals zullen op korte termijn aan de slag gaan om een oplossing te vinden.

Voordelen van ons maandelijkse Magento support pakket:

  • De kosten zijn voorspelbaar omdat vooraf capaciteit gereserveerd wordt om u elke maand van dienst te zijn, daardoor hebben wij gegarandeerd tijd hebben voor uw project.
  • Met een support pakket bent u ervan verzekerd dat wij binnen 24 uur een aanvang maken met het realiseren van uw wens of gewijzigde specificatie. Zonder een dergelijk contract zou dit enkele weken kunnen duren.
  • Binnen het contractueel gedefinieerde tijdsbestek bepaalt u de prioriteit van de te ondernemen acties. Nadat wij de kosten voor elk onderdeel hebben aangegeven beslist u welke onderdelen u daadwerkelijk afneemt.
  • Het staat u vrij onbenutte uren door te schuiven naar een volgende maand en zodoende tijd te creĆ«ren voor grotere projecten en ingrijpendere ontwikkelingen.
  • Indien u een overeenkomst voor een langere periode afsluit kunnen wij u een korting aanbieden. Ten behoeve van een dergelijke korting wordt een aparte overeenkomst afgesloten.
  • Wij bieden u zeer concurrerende uurtarieven.
  • Met exacte kennis van de kosten bent u continu in staat de resultaten te meten die nieuwe ontwikkelingen hebben op de prestaties van uw webwinkel om op die manier het nut van de uitgevoerde werkzaamheden en aanpassingen op waarde te schatten.
  • Wij voeren alle ontwikkelingswerkzaamheden zelf uit binnen ons eigen bedrijf in goed georganiseerd teamverband. De projectmanager zal uitsluitend uw belang voor ogen hebben en regelmatig contact opnemen met de ontwikkelaars om zich ervan te verzekeren dat uw project voor de afgesproken deadline opgeleverd wordt.

Onze maandelijkse support pakketten bieden u dus een kwalitatief hoogwaardige, veilige en praktische oplossing, en zijn zowel geschikt voor ondernemingen met kleinere als met grotere behoefte aan nieuwe ontwikkelingen. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de prestaties van uw webwinkel.

 

VERTEL ONS OVER UW MAGENTO PROJECT!

Wij stellen graag onze bij complexe en veelomvattende internationale Magento projecten opgedane ervaring aan u ter beschikking. Ongeacht hoe complex uw e-commerce project ook is, wij zijn er van overtuigd dat we de missie aankunnen!

Next