Toekomstgerichte Magento Support

24 uur per dag, 7 dagen per week Magento support

Zou u op constante basis een team van zeer ervaren en deskundige professionals ter beschikking willen hebben om de prestaties van uw webwinkel te verbeteren? Zou u zich ervan willen verzekeren dat wij binnen 24 uur van start kunnen gaan om aan de behoeftes van uw onderneming te voldoen?Wij zullen u niet in de steek laten. Met onze standaard support service bent u in staat om op elk gewenst moment contact met ons op te nemen om oplossingen te vinden voor uw problemen en de behoeftes van uw onderneming. Onze professionals zullen op korte termijn aan de slag gaan om een oplossing te vinden.

Voordelen van ons maandelijkse Magento support pakket:

  • De kosten zijn voorspelbaar omdat vooraf capaciteit gereserveerd wordt om u elke maand van dienst te zijn, daardoor hebben wij gegarandeerd tijd hebben voor uw project.
  • Met een support pakket bent u ervan verzekerd dat wij binnen 24 uur een aanvang maken met het realiseren van uw wens of gewijzigde specificatie. Zonder een dergelijk contract zou dit enkele weken kunnen duren.
  • Binnen het contractueel gedefinieerde tijdsbestek bepaalt u de prioriteit van de te ondernemen acties. Nadat wij de kosten voor elk onderdeel hebben aangegeven beslist u welke onderdelen u daadwerkelijk afneemt.
  • Het staat u vrij onbenutte uren door te schuiven naar een volgende maand en zodoende tijd te creëren voor grotere projecten en ingrijpendere ontwikkelingen.
  • Indien u een overeenkomst voor een langere periode afsluit kunnen wij u een korting aanbieden. Ten behoeve van een dergelijke korting wordt een aparte overeenkomst afgesloten.
  • Wij bieden u zeer concurrerende uurtarieven.
  • Met exacte kennis van de kosten bent u continu in staat de resultaten te meten die nieuwe ontwikkelingen hebben op de prestaties van uw webwinkel om op die manier het nut van de uitgevoerde werkzaamheden en aanpassingen op waarde te schatten.
  • Wij voeren alle ontwikkelingswerkzaamheden zelf uit binnen ons eigen bedrijf in goed georganiseerd teamverband. De projectmanager zal uitsluitend uw belang voor ogen hebben en regelmatig contact opnemen met de ontwikkelaars om zich ervan te verzekeren dat uw project voor de afgesproken deadline opgeleverd wordt.

Onze maandelijkse support pakketten bieden u dus een kwalitatief hoogwaardige, veilige en praktische oplossing, en zijn zowel geschikt voor ondernemingen met kleinere als met grotere behoefte aan nieuwe ontwikkelingen. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de prestaties van uw webwinkel.

 

EFFICIËNTIE EN GROEI

WIJ HELPEN U BIJ HET MANAGEMENT VAN UW BEDRIJF EN HELPEN U TE GROEIEN MET ONZE UNIEKE ONTWIKKELMETHODE EN RESULTAATGERICHTE WERKWIJZE.

FOCUS OP OPLOSSINGEN

FOCUS OP OPLOSSINGEN

Wij houden altijd uw doelstelling in gedachten en zien problemen als een uitdaging. Elke uitdaging die we aangaan stimuleert ons betere resultaten te behalen. Daarom zullen oplossingen die wij voor onze cliënten uitwerken ook onze eigen positie verstevigen.

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

Onze ontwerpers en ontwikkelaars gaan met enthousiasme aan de slag en weten met hun jarenlange ervaring als team stap voor stap een webwinkel te realiseren die optimaal aansluit op de behoeftes van uw onderneming.

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

We kunnen het ons niet veroorloven om in het verleden te blijven steken. Wij houden daarom voortdurend oog op de veranderingen in onze wereld en op technologische ontwikkelingen. Of het nou gaat om het functioneren van onze onderneming, ontwikkelingen in het IT vakgebied, of om trends of ontwikkelingen met betrekking op het gedrag van consumenten- wij zullen onze dienstverlening blijven aanpassen aan de eisen van deze tijd.

VERTEL ONS OVER UW MAGENTO PROJECT!

Wij stellen graag onze bij complexe en veelomvattende internationale Magento projecten opgedane ervaring aan u ter beschikking. Ongeacht hoe complex uw e-commerce project ook is, wij zijn er van overtuigd dat we de missie aankunnen!