SMART 24

SMART 24 szolgáltatásunkat azon cég- és marketingvezetőknek, döntéshozóknak ajánljuk, akik szeretnének még hatékonyabban gazdálkodni bevételi forrásaikkal.Olyanoknak, akik szeretnék megkönnyíteni online marketing csapatuk munkáját azzal, hogy egy külső szakértői csapat átvizsgálja a hirdetéseket és javaslatokat ad a hatékonyságnövelés érdekében. Azon döntéshozóknak, akik bár ügynökséggel dolgoznak, de a sajátjuk mellé egy új, friss nézőpontot szeretnének igénybe venni, hogy képesek legyenek kívülről is szemügyre venni tulajdon munkájukat.

 

Úgy érzi, nem elég hatékonyak az online hirdetései? Sokba kerül Önnek egy látogató? Google hirdetései a találati oldal alján jelennek csak meg? Szeretné optimalizálni online marketingjét? Úgy érzi, ügynöksége hiába tesz meg mindent, kampányai mégsem működnek a kellő, az elvárt hatékonysággal és eredményességgel. Szeretne részletesebb riportokat kapni, melyben a számok és javaslatok mellett az összefüggéseket is bemutatjuk?

 

Célunk, hogy ennek segítségével, minden folyamat eredménye mérhetővé váljon továbbá, hogy munkánk partnereink számára is átlátható és nyomon követhető legyen. Ügyfeleink ennek segítségével nap mint nap rendszeres és rendszerezett információk birtokában döntenek a marketing-stratégiájukat érintő kérdésekben.

 

A SMART 24 szolgáltatásunk keretében most javaslatokat adunk a hirdetések optimalizálandó pontjaira, hogy Ön a hatékonyabb marketing által minél nagyobb bevételnövekedést érhessen el. Külső, szakértői szemmel sok olyan problémára világíthatunk rá, mely a rutin miatt a marketingcsapatnak már nem tűnik fel vagy apróságnak érzékelik. Ha ügynökséggel dolgozik, akkor ellenőrizni tudja annak hatékonyságát, illetve egy sokkal részletesebb riportot kap a hirdetéseiről, mely a fontos KPI-okra mutat rá. 

 

A SMART 24 menetrendje:

 

  1. Külső, szakértői szemmel átvizsgáljuk az Ön online kommunikációját beleértve az online hirdetéseit.
  2. A meghatározott KPI­-ok alapján havi, igény esetén heti riportot készítünk azok sikerességéről.
  3. Javaslatokat is megfogalmazunk az optimalizálásukra, mely tartalmazza a folyamatos adatelemzést.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next