Online marketing audit

Online marketing audit

Ha változtatni, optimalizálni, vagy fejleszteni szeretné webáruházát, hogy Ön a konkurenciához képest könnyedén versenyelőnyre tehessen szert, s ezáltal bevételnövekedést érhessen el, akkor Önnek az ingyenes online marketing audit szolgáltatásunkat ajánljukHa változtatni, optimalizálni, vagy fejleszteni szeretné webáruházát, hogy Ön a konkurenciához képest könnyedén versenyelőnyre tehessen szert, s ezáltal bevételnövekedést érhessen el, akkor Önnek az ingyenes online marketing audit szolgáltatásunkat ajánljuk!

 

Szeretné megtudni, mit gondolnak a webáruházának látogatói? Szeretne bevételnövekedést elérni webáruháza által? Fejlesztené webáruházát, de nem tudja, mi a legégetőbb problémája? Szeretné, ha külső szakértők is megvizsgálnák webshopját, és javaslatokat adnának annak fejlesztésére? Az ingyenes Online marketing audit szolgáltatásunk által Önnek és cégének most olyan mutatószámokat fogunk megvizsgálni, melyek a legtöbb online vállalkozásnál problémákat szoktak okozni.

 

A problémafeltárás mellett a hatékonyságnövelés érdekében most konkrét javaslatokkal és tanácsadással leszünk az Ön és cége segítségére. Ezeket kijavítva Ön könnyen versenyelőnyre tehet szert a konkurenciához képest. A sikert a Webtükör 2.0 módszertan, az Aquarius Hand Kft. egyedi innovációja biztosítja. Célunk, hogy ennek segítségével, minden folyamat eredménye mérhetővé váljon továbbá, hogy munkánk partnereink számára is átlátható és nyomon követhető legyen. Ügyfeleink ennek segítségével nap mint nap rendszeres, és rendszerezett információk birtokában döntenek a marketing-stratégiájukat érintő kérdésekben.

 

Elsősorban marketingesek, döntéshozók, és webfejlesztők számára ajánljuk ezen szolgáltatásunkat, hiszen az online marketing audit során a különböző mutatószámok segítségével azon problémás területekre fogunk rámutatni, melyek a marketingkommunikációs tevékenységek során gyakorta felmerülnek.

 

Az általunk elkészített audit támogatja az adatalapú döntéshozatalt. Ennek során Ön egyértelműen látni fogja, mely területek igényelnek azonnali beavatkozást, és melyek bár fejlesztésre szorulnak, mégsem rontják a felhasználói élményt. Ezáltal Ön és cége elkerülheti a felesleges drága fejlesztéseket.

 

Töltse ki rövid, öt kérdéses kérdőívünket, hogy megismerjük az Ön céljait, és 3 munkanapon belül elküldjük személyre szabott, konkrét javaslatokkal ellátott, díjmentes elemzésünket. Az elemzés értelmezésében is partnerei vagyunk! Kérje díjmentes szakmai konzultációnkat is! Ismerje meg a helyet, ahol a számoknak minősége van! További információ: Aquariushand.hu

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

HATÉKONYSÁG ÉS INNOVÁCIÓ

EGYEDÜLÁLLÓ MAGENTO FEJLESZTÉSEINKKEL ÉS MUNKAMÓDSZEREINKKEL SEGÍTÜNK CÉGE EREDMÉNYESEBB MŰKÖDÉSÉBEN ÉS NÖVEKEDÉSÉBEN

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

Mindig a célt tartjuk szem előtt, a problémákat csupán olyan kihívásoknak tekintjük, amelyek leküzdése jobb eredmények elérésére ösztönöz bennünket. Tehát az ügyfeleink számára kidolgozott megoldások minket is tovább erősítenek!

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

Dizájnereink és fejlesztőink óriási rutinnal és összehangolt csapatmunkával vetik bele magukat a munkába és lépésről lépésre haladva építik fel az egyedi igényeket is maximálisan kiszolgáló Magento webáruházat.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Szemünket mindig rajta tartjuk a világban történő változásokon és technológiai újításokon, így akár cégünk működéséről, informatikai újdonságokról vagy vásárlási szokásokról legyen szó, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!