Online marketing audit

Ha változtatni, optimalizálni, vagy fejleszteni szeretné webáruházát, hogy Ön a konkurenciához képest könnyedén versenyelőnyre tehessen szert, s ezáltal bevételnövekedést érhessen el, akkor Önnek az ingyenes online marketing audit szolgáltatásunkat ajánljuk.Szeretné megtudni, mit gondolnak a webáruházának látogatói? Szeretne bevételnövekedést elérni webáruháza által? Fejlesztené webáruházát, de nem tudja, mi a legégetőbb problémája? Szeretné, ha külső szakértők is megvizsgálnák webshopját, és javaslatokat adnának annak fejlesztésére? Az ingyenes Online marketing audit szolgáltatásunk által Önnek és cégének most olyan mutatószámokat fogunk megvizsgálni, melyek a legtöbb online vállalkozásnál problémákat szoktak okozni.

 

A problémafeltárás mellett a hatékonyságnövelés érdekében most konkrét javaslatokkal és tanácsadással leszünk az Ön és cége segítségére. Ezeket kijavítva Ön könnyen versenyelőnyre tehet szert a konkurenciához képest. Célunk, hogy minden folyamat eredménye mérhetővé váljon továbbá, hogy munkánk partnereink számára is átlátható és nyomon követhető legyen. Ügyfeleink ennek segítségével nap mint nap rendszeres, és rendszerezett információk birtokában döntenek a marketing-stratégiájukat érintő kérdésekben.

 

Elsősorban marketingesek, döntéshozók, és webfejlesztők számára ajánljuk ezen szolgáltatásunkat, hiszen az online marketing audit során a különböző mutatószámok segítségével azon problémás területekre fogunk rámutatni, melyek a marketingkommunikációs tevékenységek során gyakorta felmerülnek.

 

Az általunk elkészített audit támogatja az adatalapú döntéshozatalt. Ennek során Ön egyértelműen látni fogja, mely területek igényelnek azonnali beavatkozást, és melyek bár fejlesztésre szorulnak, mégsem rontják a felhasználói élményt. Ezáltal Ön és cége elkerülheti a felesleges drága fejlesztéseket.

 

Töltse ki rövid, öt kérdéses kérdőívünket, hogy megismerjük az Ön céljait, és 3 munkanapon belül elküldjük személyre szabott, konkrét javaslatokkal ellátott, díjmentes elemzésünket. Az elemzés értelmezésében is partnerei vagyunk! Kérje díjmentes szakmai konzultációnkat is! Ismerje meg a helyet, ahol a számoknak minősége van! 

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next