Oldalbetöltési idő optimalizálás

Magento betöltődési sebességének gyorsítása

A webáruházak sikeréhez nagyban hozzájárul a magas szintű felhasználói élmény. Ennek fontos alappillére az oldal betöltési sebessége. Szakembereink segítségével, oldalának betöltési ideje 30-40 nanomásodperc alá szorítható. Ezt a webszerver konfigurálásával, a gzip header beállításával, a statikus tartalmak cachelésével, illetve a JavaScriptek és CSS-ek összefűzésével tudjuk elérni. Mindemellett a gyorsabb oldalak jobb eredményt érnek el SEO-zás szempontjából is.A webáruházak esetében nemcsak a felhasználói élmény szempontjából fontos a betöltési idő,  mert a vásárlók „várakoztatása” nagyban befolyásolja azt is, hogy mennyi konverzió, vagyis rendelésleadás történik az adott áruházban. Az elmúlt évek kutatási eredményei alapján egy felhasználó asztali és notebook számítógépeken általában 5, maximum 7 másodpercig vár egy oldal betöltődésére, ugyanez az idő mobil eszközökön csupán 2-3 másodperc! Amennyiben az Ön webáruházának betöltési ideje ezeknek az értékeknek a határán vagy ezek fölött van, biztos lehet benne, hogy vállalkozása sok rendelést veszített. A gyors oldalbetöltési idő tehát magas üzleti értéket képvisel, hiszen közvetlenül befolyásolja a konverziót és megfelelő optimalizálással a versenytársaknál gyorsabban is kiszolgálhatók a vásárlók. Az oldalbetöltési idő ezen kívül magasan az egyik legfontosabb tényező a Google kereső rangsorolásainál, tehát az optimalizáltság SEO-szempontból is hozzájárul egy webáruház sikeréhez. Ennek oka, hogy a Google célja a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtó weboldalak előre rangsorolása.

Az alapvető, nem cache-alapú optimalizálási feladatokkal már átlagosan 3-4 másodperc körüli értékre gyorsítható a Magento-webáruház:

  • Termékfotók és minden más egyéb kép fájlméretének csökkentése
  • Webszerver oldalon a gzip header beállítása
  • JavaScriptek és CSS fájlok összefűzése

Természetesen az alapvető optimalizálási feladatokon kívül olyan, az AionHill által fejlesztett úttörő megoldást is javaslunk minden ügyfelünknek, mint a Magentóba integrált Varnish Cache modul. Ezzel a kiterjesztéssel (extension) az oldalak betöltődési ideje 0,5 MÁSODPERC körüli értékre, de mindenképpen 1 másodperc alá szorítható, viszont ennek a modulnak a beüzemeléséhez külön erre a célra konfigurált szerverkörnyezet is szükséges, amelyet igény esetén szintén biztosítunk.

A Magento Varnish FPC-modul segítségével biztos lehet benne, hogy a mobil eszközökről vásárlók esetében már nem az Ön webáruházának sebességén fog múlni a leadott rendelések száma.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

HATÉKONYSÁG ÉS INNOVÁCIÓ

EGYEDÜLÁLLÓ MAGENTO FEJLESZTÉSEINKKEL ÉS MUNKAMÓDSZEREINKKEL SEGÍTÜNK CÉGE EREDMÉNYESEBB MŰKÖDÉSÉBEN ÉS NÖVEKEDÉSÉBEN

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

Mindig a célt tartjuk szem előtt, a problémákat csupán olyan kihívásoknak tekintjük, amelyek leküzdése jobb eredmények elérésére ösztönöz bennünket. Tehát az ügyfeleink számára kidolgozott megoldások minket is tovább erősítenek!

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

Dizájnereink és fejlesztőink óriási rutinnal és összehangolt csapatmunkával vetik bele magukat a munkába és lépésről lépésre haladva építik fel az egyedi igényeket is maximálisan kiszolgáló Magento webáruházat.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Szemünket mindig rajta tartjuk a világban történő változásokon és technológiai újításokon, így akár cégünk működéséről, informatikai újdonságokról vagy vásárlási szokásokról legyen szó, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!