Magento VPS Hosting

Magento is een van de leidende e-commerce oplossingen wereldwijd en is vooral populair bij middelgrote en multinationale ondernemingen. Omdat Magento een open source en modulair systeem is, is het populair bij professionals in de handelssector vanwege zijn flexibiliteit en eenvoudige aanpasbaarheid. Deze veelzijdigheid heeft echter wel tot gevolg dat het systeem nogal robuuste eisen stelt.Vanwege de complexiteit van het platform kan aan de minimale hosting voorwaarden zoals die beschreven staan op Magento’s webpagina door vrijwel geen enkele standaard hosting provider voldaan worden omdat zij een standaard pakket aan al hun gebruikers bieden en dus niet in staat zijn een flexibele oplossing te bieden. In operationele omstandigheden vereisen de meeste Magento webwinkels specifieke server instellingen en uitbreidingen.

Als u besluit een Magento webwinkel te openen dan is het essentieel om over een provider te beschikken die een rimpelloze werking van uw site kan garanderen en in staat is om desgewenst toepasselijke support en kennis te leveren. Om het eenvoudig te zeggen, vanuit een zakelijk oogpunt is het gewoon niet verantwoord om het risico te lopen dat u uw klanten niet volcontinu ter beschikking kunt staan omdat er een technisch probleem optreedt dat moet worden toegeschreven aan zwakheden in de achterliggende server structuur.

Onze VPS hosting service is gespecialiseerd in Magento webwinkels en heeft dus alle benodigde functionaliteiten en eigenschappen:

 • Server omgeving die per klant individueel van instellingen voorzien kan worden
 • Snelle webwinkel pagina laadtijden
 • Met onze speciale versnellingsmaatregelen kan een laadtijd van slechts 0.5 seconden gerealiseerd worden!
 • Dagelijkse back-ups; snel herstel van data in geval van problemen
 • Indien gewenst kan de gehele webwinkel overgezet worden naar een internationale cloud hosting omgeving (Amazon Web Services – AWS)
 • Toekomstgerichte support en reparatiedienst; wij garanderen 99.5% beschikbaarheid
 • Concurrerend prijsbeleid

We beschikken over bijna 100 eigen servers die direct zijn aangesloten op de Hongaarse backbone, enkele voorbeelden van cliënten waarvoor wij werken zijn:

 • Nod32
 • Secret Controll GPRS Remote Monitoring
 • Markabolt.hu
 • MAHART Zrt
 • “Gémklub” Game webwinkel
 • Mohanet Remote Monitoring

Als u niet tevreden bent over uw huidige Magento hosting dienstverlener, neemt u dan contact met ons op om details voor een migratie te bespreken. Zou u na te zijn gemigreerd uw webwinkel verder willen ontwikkelen en daarvoor gebruik willen maken van onze diensten, dan zijn wij in staat om sneller en eenvoudiger nieuwe ontwikkelingen toe te passen, live te gaan en problemen op te lossen.

Voor nadere informatie over onze Magento hosting pakketten kunt u hier contact opnemen: Doe mij een voorstel

Indien u bent geïnteresseerd in de uitermate schaalbare cloud hosting oplossing van Amazon Web Services (AWS) dan kunt u op de link klikken voor nadere informatie.

 

VERTEL ONS OVER UW MAGENTO PROJECT!

Wij stellen graag onze bij complexe en veelomvattende internationale Magento projecten opgedane ervaring aan u ter beschikking. Ongeacht hoe complex uw e-commerce project ook is, wij zijn er van overtuigd dat we de missie aankunnen!

Next