Magento SEO auditálás

Azoknak a vállalkozásoknak javasoljuk, akiknek már van meglévő Magento webáruháza, de nem elégedettek a Google organikus találati eredményekkel, vagy a leendő új webáruházuknál már eleve jó Google-pozícióban szeretnének indulni.Magento SEO audit tanulmány:

Magento SEO audit esetén a Google aktuális irányelvei szerint kritikus és fontos technikai szabályok betartására hívjuk fel a figyelmüket. Azoknak javasoljuk, akiknek már van meglévő Magento webshopja, de nem elégedettek a Google organikus találati eredményeivel, vagy a most készülő új honlapjuknál már eleve jó Google pozícióban szeretnének indulni.

A komplex Magento SEO audit tanulmány tartalmazza a programhibák, SEO (keresőoptimalizálás), SMO (közösségi média optimalizálás), SEM (keresőmarketing), UX (felhasználói élmény), webergonómiai és tipográfiai hibák dokumentálását egy összefoglaló anyagban.

Ezen tanulmány alapján cégüknél a programozó/honlapkészítő is el tudja végezni a javításokat, így jelentős Google pozíciójavulás érhető el. A tanulmány egyszeri, további havi javítást/karbantartást és tanácsadást nem tartalmaz (ahogyan biztos garanciát a sikerre sem, mivel folyamatos SEO szükséges a pozíciók megőrzésére és az algoritmus-frissítések figyelésére, változások integrálására).

A Magento SEO audit tanulmányok képernyőmentésekkel, javaslatokkal és magyarázatokkal vannak illusztrálva. Az audit dokumentum elkészítése és a benne foglalt keresőoptimalizálási fejlesztések megvalósítása után lehetőség van támogatói csomagjaink keretein belül további havi szintű SEO-karbantartásra és tanácsadásra is, hiszen a Google a keresőmotor-algoritmusait folyamatosan fejleszti és változtatja, amelyhez a jó eredmények érdekében alkalmazkodni kell.

A Magento SEO audit dokumentum 3 fő részre bontható:

  • A Magento webáruház összes oldaltípusára vonatkozó 1-1 on-page SEO-analízis
  • Külső oldalakról a webáruházra mutató linkek elemzése.
  • Átfogó technikai jellegű SEO analízis, amely például a navigáció, az URL-kezelés vagy az UX oldal betöltési sebességére vonatkozó információkat is tartalmazza.

Az elkészült javaslati anyagban prioritásos, osztott listába rendezzük a tennivalókat, hogy mely feladatokat tud a megrendelő elvégezni és melyek igényelnek fejlesztői jellegű beavatkozást. A fejlesztői feladatokra a dokumentum részeként rögtön árajánlatot is adunk. Az elkészült dokumentumban képernyőmentéseken keresztül is jelezzük, hogy az oldal milyen elemeire vonatkoznak az adott információk. Kérjen ajánlatot!

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next