Magento fejlesztés

Új vállalkozásával most vágna bele az online kereskedelembe? Esetleg már készült évekkel ezelőtt webáruháza, de eljárt felette az idő és korszerű megoldásra szeretne váltani? Ön is hallott már a Magento webáruházmotor népszerűségéről és kiemelkedő funkcionalitásáról? Amennyiben bármelyik kérdésre igennel válaszol, mi meg tudjuk valósítani igényeit!Cégünket 2001-ben alapítottuk, mára már Magyarország és Közép-Európa legnagyobb, 20 fős Magento-specialista vállalkozásává nőttük ki magunkat. Kellő szakértelemmel, rendszerszemlélettel és fejlesztői gyakorlattal rendelkezünk ahhoz, hogy újonnan induló vagy már jelenleg is működő e-kereskedelmi projektjét egy magas konverziót generáló, stabilan működő bevételi forrássá alakítsuk.

 

Magento fejlesztés szolgáltatásunk valójában egy komplex folyamatot takar:

 Felmérjük üzleti igényeit, rövid és hosszú távú céljait, a rendelkezésére álló technológiai megoldásokat, majd pedig ezek alapján magas színvonalú specifikációt és kivitelezési tervet gyártunk, amely a sikeres projekt elengedhetetlen alapkövetelménye. A specifikáció részeként elkészítjük leendő Magento webáruháza típusoldalainak vázterveit is, majd pedig a végleges váztervek alapján a mobilbarát dizájntervet, amely minden esetben a legújabb trendeket követi, de a vállalkozása arculatába is teljes mértékben illeszkedik.

A dizájnfázis lezárásával megkezdődik az úgynevezett reszponzív (kijelzőre idomuló) oldalfelépítési folyamat, ennek részeként alakulnak át webáruházának grafikai tervei böngészőkben megjeleníthető HTML-oldalakká a mobil eszközökre tervezett nézetekkel együtt. A site-építési folyamattal párhuzamosan már megkezdődik a back-end fejlesztése azoknak a funkcióknak, amelyekre az Ön vállalkozásának szüksége van, de a Magento keretrendszerből hiányzik. A back-end fejlesztési fázis része az is, hogy esetenként telepítünk olyan – harmadik cég által fejlesztett – Magento-modulokat (extension) amelyek bizonyítottan jól működnek, és költséghatékonyabb az Ön vállalkozása szempontjából ezek integrálása, mint az extension funkcionalitásnak teljesen az alapoktól történő kidolgozása.

Az elkészült vásárlói (front-end) felületet és az üzletileg kritikus funkcionalitást automata tesztekkel ellenőrizzük minden egyes fejlesztői módosítás vagy új funkció integrálása után. Természetesen az automata tesztek mellett manuális tesztelőcsapat is ellenőrizni fogja a funkciók helyes működését, mert nem minden esetben célravezető és költséghatékony az automata teszt alkalmazása.

 

Nem véletlenül specializálódtunk a Magento CMS rendszerre. Ezt tartjuk (ma) 2018-ban a legmegfelelőbb webáruházmotornak, amellyel – saját fejlesztéseinket is hozzátéve – maradéktalanul ki tudjuk szolgálni a felmerülő igényeket. Így Ön egy szépen megtervezett, kifogástalanul működő, egyre jövedelmezőbb értékesítési platform tulajdonosa lesz.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next