Magento extension fejlesztés

Magento bővítmények, pluginok fejlesztése

Egy webáruház akkor működik jól, ha minél inkább igazodik azokhoz az üzleti folyamatokhoz, amelyek az adott kereskedelmi vállalkozás egyediségét adják, és amelyek a piacon megkülönböztető értéket képviselnek. Ennek elérésében óriási szerep jut a modulárisan megvalósított Magento bővítményeknek, a Magento extension fejlesztése révén.Milyen előnyöket nyújthatnak a Magento extension-ök?

 

  • Üzletileg fontos, speciális funkciókat lehet velük megvalósítani.
  • Jobb analitikai adatokat, pontosabb mérhetőséget adhatnak.
  • Segíthetnek a jobb vásárlói élmény elérésében.
  • Emelhetik a konverziók számát.
  • Javíthatják a Google találati oldalain elért helyezéseket.

 

A Magento extension fejlesztés során maximálisan odafigyelünk rá, hogy az olyan funkciókat, amelyek a Magento alapműködésében nem szerepelnek, önálló extension-ként hozzuk létre a Magento Core-on kívül. Ez a moduláris megvalósítás biztosítja, hogy a jövőbeli Magento verzió frissítések során semmiféle zavar vagy információvesztés nem lép majd fel. Mindezeken kívül egyre nagyobb arzenállal rendelkezünk a speciális problémákat megoldó vagy komplex ügyféligényeket kiszolgáló bővítmények terén. Ezek lefejlesztésével folyamatosan foglalkozunk, így sokkal gyorsabban vagyunk képesek a felmerülő egyedi feladatokat ügyfeleink számára teljesíteni. Bármilyen saját, e-kereskedelemhez köthető online szolgáltatása van, szívesen lefejlesztjük hozzá a bővítményt, hogy szolgáltatását a Magento webáruházzal rendelkező kereskedők, illetve Magento CMS-re épülő webáruházak vevői számára is nyújtani tudja.

Esetleg saját Magento extension ötlete/igénye van, amelyet üzleti célból szeretne piacra dobni? Ebben is segítünk! Keressen fel bennünket új elképzelésével, és mi lefejlesztjük Önnek.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

HATÉKONYSÁG ÉS INNOVÁCIÓ

EGYEDÜLÁLLÓ MAGENTO FEJLESZTÉSEINKKEL ÉS MUNKAMÓDSZEREINKKEL SEGÍTÜNK CÉGE EREDMÉNYESEBB MŰKÖDÉSÉBEN ÉS NÖVEKEDÉSÉBEN

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

Mindig a célt tartjuk szem előtt, a problémákat csupán olyan kihívásoknak tekintjük, amelyek leküzdése jobb eredmények elérésére ösztönöz bennünket. Tehát az ügyfeleink számára kidolgozott megoldások minket is tovább erősítenek!

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

Dizájnereink és fejlesztőink óriási rutinnal és összehangolt csapatmunkával vetik bele magukat a munkába és lépésről lépésre haladva építik fel az egyedi igényeket is maximálisan kiszolgáló Magento webáruházat.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Szemünket mindig rajta tartjuk a világban történő változásokon és technológiai újításokon, így akár cégünk működéséről, informatikai újdonságokról vagy vásárlási szokásokról legyen szó, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!