Magento extension fejlesztés

Egy webáruház akkor működik jól, ha minél inkább igazodik azokhoz az üzleti folyamatokhoz, amelyek az adott kereskedelmi vállalkozás egyediségét adják, és amelyek a piacon megkülönböztető értéket képviselnek. Ennek elérésében óriási szerep jut a modulárisan megvalósított Magento bővítményeknek, a Magento extension fejlesztése révén.Milyen előnyöket nyújthatnak a Magento extension-ök?

 

  • Üzletileg fontos, speciális funkciókat lehet velük megvalósítani.
  • Jobb analitikai adatokat, pontosabb mérhetőséget adhatnak.
  • Segíthetnek a jobb vásárlói élmény elérésében.
  • Emelhetik a konverziók számát.
  • Javíthatják a Google találati oldalain elért helyezéseket.

 

A Magento extension fejlesztés során maximálisan odafigyelünk rá, hogy az olyan funkciókat, amelyek a Magento alapműködésében nem szerepelnek, önálló extension-ként hozzuk létre a Magento Core-on kívül. Ez a moduláris megvalósítás biztosítja, hogy a jövőbeli Magento verzió frissítések során semmiféle zavar vagy információvesztés nem lép majd fel. Mindezeken kívül egyre nagyobb arzenállal rendelkezünk a speciális problémákat megoldó vagy komplex ügyféligényeket kiszolgáló bővítmények terén. Ezek lefejlesztésével folyamatosan foglalkozunk, így sokkal gyorsabban vagyunk képesek a felmerülő egyedi feladatokat ügyfeleink számára teljesíteni. Bármilyen saját, e-kereskedelemhez köthető online szolgáltatása van, szívesen lefejlesztjük hozzá a bővítményt, hogy szolgáltatását a Magento webáruházzal rendelkező kereskedők, illetve Magento CMS-re épülő webáruházak vevői számára is nyújtani tudja.

Esetleg saját Magento extension ötlete/igénye van, amelyet üzleti célból szeretne piacra dobni? Ebben is segítünk! Keressen fel bennünket új elképzelésével, és mi lefejlesztjük Önnek.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next