Magento Development

Magento op maat gemaakt voor uw succes

Wilt u online handel gaan bedrijven met uw nieuwe onderneming? Of wellicht is uw webwinkel jaren geleden ontwikkeld, inmiddels verouderd, en u wilt overstappen op een nieuwe oplossing? Heeft u gehoord over de populariteit en uitstekende functionaliteit van de Magento webwinkel engine? Als uw antwoord op een van de voorgaande vragen "ja" was dan kunnen wij u helpen uw doelen te bereiken met onze Magento ontwikkelingsdiensten van wereldklasse.Onze dienstverlening op het gebied van Magento ontwikkeling omvat een complex proces. We analyseren de behoeftes van uw onderneming, de doelstellingen op korte en lange termijn en de beschikbare technologische hulpmiddelen. Gebaseerd op deze analyse produceren we een specificatie en implementatie plan van hoge kwaliteit dat de onvervangbare basis vormt voor een succesvol project.

Als deel van de specificatie maken we ook een functioneel plan voor het type pagina’s dat nodig is voor uw toekomstige Magento webwinkel. Daarna maken we op basis van het afgeronde functioneel plan een mobiel-vriendelijk ontwerp, dat altijd de meest recente trends volgt, maar ook perfect aansluit bij het imago van de onderneming. Na het afsluiten van de ontwerp fase begint het bouwen aan een responsieve website. Als onderdeel van dit proces worden de grafische ontwerpen voor uw webwinkel omgezet in HTML pagina’s die met een browser bekeken kunnen worden, aangevuld met aangepaste weergaves voor mobiele apparaten.

Tegelijkertijd met het bouwen van de site beginnen we met het ontwikkelen van de back-end functionaliteit die specifiek voor uw onderneming noodzakelijk is maar niet een standaard deel van Magento is. In sommige gevallen kan bij deze ontwikkeling een beroep gedaan worden op door derde partijen geproduceerde Magento modules. Het integreren van dergelijke modules is vaak goedkoper dan het zelf volledig uitwerken van dezelfde functionaliteit.

Na elke verandering die wordt toegepast door onze Magento ontwikkelaars, of na het integreren van een nieuwe functie, worden de gebruikersinterface en de kritieke zakelijke functionaliteit gecontroleerd door geautomatiseerde test robots. Behalve deze geautomatiseerde tests zal er uiteraard ook altijd een handmatig test proces uitgevoerd worden, aangezien geautomatiseerde test procedures niet altijd even toepasselijk of voordelig blijken te zijn.

Er is een reden waarom wij ons hebben gespecialiseerd in het Magento systeem. Die reden is dat wij van mening zijn dat het de meest toepasselijke webwinkel engine is waarmee het, door het toevoegen van zelf ontwikkelde functionaliteit, mogelijk is om volledig aan uw specificaties te voldoen. U krijgt een degelijk ontworpen en in toenemende mate rendabel verkoopplatform dat functioneert zonder enig technisch probleem.

 

EFFICIËNTIE EN GROEI

WIJ HELPEN U BIJ HET MANAGEMENT VAN UW BEDRIJF EN HELPEN U TE GROEIEN MET ONZE UNIEKE ONTWIKKELMETHODE EN RESULTAATGERICHTE WERKWIJZE.

FOCUS OP OPLOSSINGEN

FOCUS OP OPLOSSINGEN

Wij houden altijd uw doelstelling in gedachten en zien problemen als een uitdaging. Elke uitdaging die we aangaan stimuleert ons betere resultaten te behalen. Daarom zullen oplossingen die wij voor onze cliënten uitwerken ook onze eigen positie verstevigen.

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

Onze ontwerpers en ontwikkelaars gaan met enthousiasme aan de slag en weten met hun jarenlange ervaring als team stap voor stap een webwinkel te realiseren die optimaal aansluit op de behoeftes van uw onderneming.

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

We kunnen het ons niet veroorloven om in het verleden te blijven steken. Wij houden daarom voortdurend oog op de veranderingen in onze wereld en op technologische ontwikkelingen. Of het nou gaat om het functioneren van onze onderneming, ontwikkelingen in het IT vakgebied, of om trends of ontwikkelingen met betrekking op het gedrag van consumenten- wij zullen onze dienstverlening blijven aanpassen aan de eisen van deze tijd.

VERTEL ONS OVER UW MAGENTO PROJECT!

Wij stellen graag onze bij complexe en veelomvattende internationale Magento projecten opgedane ervaring aan u ter beschikking. Ongeacht hoe complex uw e-commerce project ook is, wij zijn er van overtuigd dat we de missie aankunnen!