Magento AWS hoszting

Kiemelkedő teljesítmény, gyors betöltődés, skálázhatóság, biztonság és speciális támogatás Magento szakértőktől.Menedzselt hosztolási csomagok

Tekintse meg Alap, Bővített, illetveTeljes Csomagunkat, vagy kérjen egyedi ajánlatot.

 

Biztonság és megbízhatóság

Az Amazon Web Services legfrissebb biztonsági megoldásait használjuk.

 

Kiemelkedő teljesítmény

Segítünk, hogy hatékonyabb legyen webáruháza működése, és így több bevételt érhessen el.

 

24/7/365 Támogatás

Vészhelyzeti támogatásunk és állandó szerverfelügyeletünk zökkenőmentes működést biztosít.

 

9 év Magento-tapasztalat

Több mint 9 éve foglalkozunk Magento hosztolással és fejlesztéssel.

 

Próbálja ki ingyen! Ha mégse lenne vele elégedett, díjmentesen visszamigráljuk a weboldalát.

 

Mi minden függ a hosztolás minőségétől?

 • Betöltési sebesség
 • Google rangsorolás
 • Felhasználói élmény
 • Terheléseloszlás
 • Biztonság

 

AionHill Menedzselt Hosztolási szolgáltatások

 

A Magento egy igen komplex e-kereskedelmi rendszer, amely különleges igényeket támaszt a kiszolgáló környezettel szemben mind hardver, mind szoftver szempontból.

Az AionHill 17 éve foglalkozik hoszting szolgáltatással és 5 éve kifejezetten a Magento alapú rendszerek hoszting igényeinek kiszolgálására szakosodtunk. 2015 óta ezen belül is a felhőalapú hoszting szolgáltatásra specializálódtunk, mert tapasztalataink szerint költséghatékonyabb és megbízhatóbb, mint az önálló, fizikai szerverek.

Menedzselt hoszting szolgáltatásaink egy infrastruktúra csomagból és egy sysop (felhőalapú hálózati rendszer-specialista) szolgáltatáscsomag kombinációjából állnak, amelyekkel minden felhasználási esetet le tudunk fedni.

Szolgáltatási csomagjaink különböző teljesítményjavító, rendszerüzemeltetői, analitikai és hibaelhárító szolgáltatásokat tartalmaznak, míg infrastrukturális megoldásaink biztosítják a megbízható felhőalapú hátteret.

Az „Alap” szolgáltatási csomag tartalmazza a mindennapos üzemeltetési feladatokat, így az minden nálunk hosztolt platform esetén elengedhetetlen.

Az általunk hosztolt Magento áruházakhoz minden ügyfelünknek ingyen kínáljuk a Magento Varnish gyorsítótár modulunkat, ami akár tízszeresére is növelheti az oldalbetöltési sebességet.

A kizárólag általunk fejlesztett áruházakhoz a Magento Varnish gyorsítótár modulunk integrációját is kedvezményesen kínáljuk.

Egyéb esetben egy mini audit után tudunk ajánlatot adni az integrációra, mivel a Magento rendszerek kódja igen eltérő minőségű is lehet és ez komoly mértékben befolyásolja az integráció komplexitását!

 

AWS felhőalapú hoszting

Skálázható, gyors, biztonságos

 

A Magento áruházak és e-kereskedelmi alkalmazások üzemeltetéséhez az AWS (Amazon Web Services) felhőalapú infrastruktúráját javasoljuk.

 

Miért ezt javasoljuk? Milyen előnyökkel rendelkezik az AWS?

 

Az AWS a világ legnagyobb felhőalapú hoszting szolgáltatója.

A szükséges infrastruktúrát, versenytársaihoz képest, kimagasló rendelkezésre állással biztosítja. Minden kontinensen rendelkezik adatközponttal, a világ több pontján pedig a statikus adatok – képek, kliens oldali szkriptek – kiszolgálást segítő CDN szolgáltatással is.

Ez azért fontos, mert bárhol is legyenek az e-kereskedelmi megoldásunk ügyfelei, az alkalmazásunkat „közel tudjuk vinni” hozzájuk, ezáltal sokkal gyorsabb kiszolgálást biztosítva, amely a felhasználói élményt növeli és közvetve a konverziót javítja.

Az AWS lehetőséget kínál az erőforrások azonnali bővítésére és csökkentésére is: ha hirtelen vagy időszakosan megnő, illetve lecsökken a forgalom – pl. a karácsonykor, majd azt követően a holtszezon idején.

Így csak akkor szükséges a nagyobb teljesítményért, erősebb hardverért fizetni, amikor arra a leginkább szükség van.

Tehát: költséghatékonyan kezelhető a látogatók kiszolgálása váltakozó forgalom mellett is. Az erőforráskapacitás lefelé és fölfelé is kényelmesen skálázható!

Az AWS-ben elérhető biztonsági funkciók minden vállalkozás számára kielégítő lehetőséget nyújtanak – akár még bankoknak, kormányzati szervezeteknek is.

Az AWS alapfilozófiája egy szolgáltatás kidolgozásakor az, hogy a biztonság és a skálázás mindenek felett való. Csak ezek után következik a többi jellemző.

Néhány dolog ízelítőnek a rengeteg lehetőség közül:

 • Elérhetők olyan zónák, amelyek kielégítik a PCI-DSS szigorú biztonsági szabványt is.
 • Adatainkat redundánsan is tudjuk tárolni, akár több kontinensen is, ha a céges biztonságpolitika ezt kívánja meg.
 • Bekapcsolható a több faktoros azonosítás az infrastruktúra szolgáltatások menedzseléséhez.

 

Az AWS rendszere standard és jól dokumentált infrastruktúra szolgáltatás. Segítségével kockázatmentes, kiszámítható, átlátható megoldásra építhetjük egyedi e-kereskedelmi rendszerünket.

Széles körben elérhetők útmutatók, oktatóanyagok a rendszer használatához és felépítésének megismeréséhez.

Az AWS-ben tucatnyi „menedzselt” szolgáltatás érhető el, amelyekkel egyszerűsíteni lehet a webalkalmazások felépítését, melyeket olcsóbban, biztonságosabban és megbízhatóbban lehet üzemeltetni.

 

 

Hoszting osztott (shared) környezetben

Induló, illetve kisebb webáruházaknak

 

Az osztott környezet talán egyik legnagyobb előnye, hogy olcsó belépőszintet biztosít az e-kereskedelmi megoldásunk üzemeltetéséhez. Az erőforrások és a rendszeradminisztrációs munka egyetlen csomagban szerepel.

Ezek a hosztingmegoldások csak az Alap Csomagban érhetők el!

 

Ajánlati tartalom és az osztott környezetben lévő hoszting szolgáltatás igénybevételének a menete

 

A személyre szabott ajánlatban szereplő AWS alapú Menedzselt Magento osztott hoszting csomagjainknál a teljes havi nettó díjakat tüntettük fel. A fizetési ütemezés minden esetben előre fizetés (tárgy időszakban történik).

Ennél a szolgáltatásnál mi adjuk az infrastruktúrát, és mi viseljük annak költségét. Az ügyfél a hoszting menedzseléséért fizet.

 

Hoszting dedikált, személyre szabott környezetben

A profik megoldása az AWS profi rendszerével

 

Ebben a személyre szabott környezetben az e-kereskedelmi megoldás minden egyedi feltételét ki tudjuk szolgálni.

 

Ajánlati tartalom és a dedikált hoszting szolgáltatás igénybevételének a menete

 

Ez szolgáltatástípus az Alap, Bővített és Teljes Csomagban is elérhető.

A személyre szabott ajánlatban szereplő AWS alapú menedzselt Magento hoszting csomagjainknál a teljes havi nettó díjakat tüntettük fel. A fizetési ütemezés, szolgáltatási kedvezmények szintén megtalálhatók az ajánlatban.

 

New Relic licenc:

A Bővített vagy Teljes szolgáltatáscsomag esetében a díjak már magukban foglalják a New Relic monitorozó alkalmazás licencdíját is. A New Relic előnyeiről később, a Bővített Csomagnál írunk.

A kisebb teljesítményű hardvert tartalmazó csomagok esetében nem javasoljuk ezt a mélyebb analitikát kínáló szolgáltatási szintet, mivel ez aránytalan terhelést jelent. Amennyiben szükség van időszakos mélyanalízisre, azt eseti audit formájában ajánljuk.

 

Tehát a dedikált hosztingszolgáltatás ajánlat 2 részből áll:

1)

AWS Infrastruktúra költségbecslésből, amelyet az AWS kalkulátorban készítünk el. Hiszen Ön közvetlenül az AWS-sel kerül szerződéses kapcsolatba, az infrastruktúrát illetően. A kapott adatok alapján felvisszük a kalkulátorba az általunk javasolt infrastruktúraelemeket, amelyből így kiszámolható a havi AWS infrastruktúra / hardver költség.

Az AWS-el történő „szerződéskötés” egy 5-10 perces regisztrációs folyamat, amelyben természetesen segítünk.

 

2)

Rendszeradminisztrátori / -üzemeltetési szolgáltatási csomag, amely a támogatást tartalmazza a menedzselt szolgáltatás igénybevételéhez. Különböző szinteket kínálunk, amelyek egymásra épülő szolgáltatásokat tartalmaznak. Részletes leírás itt olvasható.

 

További hosztingmegoldások

Összetettebb, egyedi konstrukciók speciális igények szerint

 

Az ügyfél vagy az AionHill saját szerverein is kínálunk hosztingmegoldásokat, illetve ki tudunk alakítani olyan elosztott környezetet is, ahol a kereskedelmi felhőalapú szolgáltatást ötvözzük az önálló szerveren futó szolgáltatásokkal.

Mivel ilyen esetekben mindig egyedi megállapodás születik, ezért az alábbi csomagok díjszabása is egyedi, így nem tudunk átfogó díjtáblát, részletezést mutatni.

 

Privát Hoszting

 

Bármilyen hosztingtípussal rendelkezik jelenleg, annak menedzselésére javaslatot teszünk – legyen szó akár on-premise vagy felhőalapú, esetleg hibrid típusú, illetve AWS, IBM, Microsoft stb. szolgáltatókhoz kapcsolódó megoldásról.

Az ügyfél kérésére privát környezetben, akár a saját adatközpontjában is tudjuk a webáruházát hosztolni, üzemeltetni. Ez minden esetben egyedi helyzetet és megállapodást eredményez, de nyitottak vagyunk minden kihívásra.

 

Hibrid Hoszting

 

Előfordulhatnak különleges üzleti követelmények is egy webáruházzal szemben, amelyek rendszertervezés szempontjából megkövetelik, hogy az e-kereskedelmi megoldás hibrid környezetben működjön.

Ez azt jelenti, hogy a hoszting nem homogén, vagyis elosztott környezetben, több helyen van megvalósítva.

Például, ha a webáruházzal szemben támasztott jogi követelmények nem engedik, hogy az ügyfelek személyes adatait felhőben tárolják, akkor ez esetben a webáruházat kiszolgáló számítási kapacitást privát környezetben futtatjuk és a felhőből csak a teljesítményt fokozó, amúgy is publikus adatokkal operáló gyorsító funkciókat (pl. CDN) fogjuk használni.

 

Külső Hoszting

Tanácsadási szolgáltatás

 

Amennyiben az AionHill fejleszti az áruházat, de a szerverek üzemeltetését más szolgáltató végzi, a Magento igényeit kielégítő környezet előállítása és annak üzemeltetése az adott szolgáltató feladata.

Ebben az esetben hozzáférést adunk a forráskódhoz, az adatbázis és média tartalomhoz, de ezek üzembe helyezését már a külső szolgáltatónak kell elvégeznie.

Mivel a Magento áruházak a megszokottól eltérő környezetet igényelnek és gyakran a testre szabott fejlesztések is sajátos beállításokat követelnek meg, ezért IT szakembereink kétféleképpen segítik a kezdeti lépéseket:

1) Az 1-es számú mellékletben összegyűjtöttük a Magento áruházak futtatásával kapcsolatos rendszer követelményeket és az élesítési folyamatok menetét.

2) Ezenfelül felkínálunk egy 2 x 1 órás IT konzultációt.

 

Külső hoszting esetében nem tudunk semmilyen további kiegészítő szolgáltatást biztosítani, mivel azoknak előfeltétele az adott környezet kimerítő ismerete és teljes elérhetősége.

 

Menedzselt Magento hoszting csomagok

 

Alap, Bővített és Teljes Csomag

 

 

Az infrastruktúra csak egy része a hosztingnak, az üzemeltetési, analitikai és hibaelhárítási tevékenységeket még nem tartalmazzák.

Áruházának mérete, forgalma és az üzleti modell is befolyásolhatja, hogy mennyire kiterjedt szolgáltatásokra lesz szüksége, ezért három egymásra épülő csomagot állítottunk össze. Mivel egymásra épülnek, ezért minden csomag tartalmazza az előző szint szolgáltatásait is.

 

AionHill Hoszting Csomagok

 

Alap Csomag

Bővített Csomag

Teljes Csomag

       

24 / 7 / 365 – vészhelyzeti támogatás

x

x

x

24 / 7 / 365 – szerverfelügyelet

x

x

x

Erőforrás analízis és tanácsadás

x

x

x

Folyamatos szerver karbantartás

x

x

x

Automatikus adat mentés menedzselése / helyreállítás

x

x

x

New Relic licenc

 

x

x

Alkalmazásellenőrzés

 

x

x

Kritikus üzleti folyamat ellenőrzés

 

x

x

Végfelhasználói élmény ellenőrzés

   

x

Hatástanulmány

   

x

 

Alap Csomag

 

Az Alap Csomag a legfontosabb rendszerüzemeltetői (SysOp) szolgáltatásokat tartalmazza, amelyek elengedhetetlenek egy e-kereskedelmi rendszer üzemeltetéséhez.

A kiszolgálót folyamatosan felügyeljük és a felmerülő szerverhibákat javítjuk, hiszen ez mindennek az alapja. Ennél is fontosabb, hogy előrejelzésekből következtetve, folyamatos karbantartással csökkentjük a kockázatát a nem várt eseményeknek, problémáknak.

 

24/7/365 vészhelyzeti támogatás (Válaszidő, SLA 1 óra)

 

Az ügyfelek vészhelyzeti bejelentéseinek a kezelése az e-kereskedelmi áruház hosztingjával és üzemeltetésével összefüggésben. Ezeket a hibákat garantáltan 1 órán belül elkezdjük kezelni.

 

Továbbá:

A támogatási csapat természetesen a fenti csatornákon átveszi, de munkaidőben kezeli a

 • nem vészhelyzeti bejelentéseket
 • nem az üzemeltetéssel és hosztinggal kapcsolatos bejelentéseket

 

Ilyenek lehetnek például a fejlesztési és konfigurációs igények az üzemeltetett e-kereskedelmi alkalmazással kapcsolatban. A konfigurációs és fejlesztési igények munka- és eszközráfordításai nem része a vészhelyzeti támogatásnak.

 

Megjegyzés: A vészhelyzeti bejelentések folyamatát, módjait, csatornáit és azok elérhetőségét egy külön ismertetőben részletezzük és küldjük meg az ügyfélnek szerződéskötés esetén, mert a kapcsolattartás módja és csatornái függnek a választott szolgáltatás szintjétől is!

 

24/7/365 szerverfelügyelet

 

A webáruházat kiszolgáló szerver üzemeltetési paramétereit folyamatosan követjük és készen állunk a vészhelyzetek megelőzésére és elhárítására. Ez magában foglalja a nem rendszerfejlesztési beavatkozások elvégzését is, például egy-egy szolgáltatás (pl. Varnish) újraindítását vagy a beállítások igazítását változó forgalom esetén.

 

Erőforrásanalízis és tanácsadás

 

Az oldalról begyűjtött információk alapján segítünk az ügyfélnek a megfelelő erőforrások kiválasztásában és javaslatot teszünk az optimális megoldásra.

 

Folyamatos karbantartás

 

Minden nálunk hosztolt áruházon rendszeres szerverkarbantartást végzünk.

A rutinfeladatokat munkaidőben (CET 09.00–17.00), szolgáltatáskiesés nélkül, a komolyabb munkát igénylőket előre egyeztetett időpontban rövid leállás (max. 1 óra) során végezzük el.

Rutinfeladat például az operációs rendszer és a háttérszolgáltatások javításainak telepítése, tanúsítványok cseréje és a beállítások folyamatos finomhangolása.

A nagyobb munkát igénylő feladatokat alacsony forgalmú időszakban végezzük, előre egyeztetett időpontban. Az ilyen típusú feladatok mindig egyediek, az áruház működésére vagy a kiszolgáló környezetre jellemzőek és változó fontosságúak. Amikor javaslatot teszünk egy ilyen feladat elvégzésére, részletes tájékoztatást is adunk a munka jellegéről és a várható következményekről.

 

Adatmentés

 

A webáruházban keletkezett adatok biztonságos tárolása az üzemeltető egyik legfontosabb feladata.

Mindennap biztonsági mentést készítünk a fájlokról (forráskód, médiaállományok stb.) és az adatbázisról is. Az adatok egy földrajzilag távoli helyre kerülnek, így még akkor is biztonságban vannak, ha a szerver valamilyen okból fizikailag sérül.

 

A mentetett adatok elérhetők

 • 3 napra visszamenőleg napi szinten, azonnali elérhetőséggel;
 • 3 hónapra visszamenőleg, heti bontásban, 6–24 óra érhetőséggel.

 

Bővített Csomag

 

Ez a csomag olyan szolgáltatásokat tartalmaz, melyek célja az elérhető leggyorsabb oldalbetöltődés. Ez kulcsfontosságú a zavartalan felhasználói élmény miatt és a keresési találatokban elfoglalt helyezések egyik legfontosabb szempontja.

A sebességet sok tényező befolyásolja, amelyekből a böngésző előtt ülve csak annyit veszünk észre, hogy lassan töltődik be az oldalunk vagy hátrébb került a keresők találati listáján.

A lassító tényezők felderítéséhez a New Relic szolgáltatását használjuk, amellyel mérni és elemezni tudjuk az adatok útját. A kritikus üzleti folyamatokhoz automatizált teljesítmény-ellenőrzéseket csatolunk, így valós idejű visszajelezést adhatunk a fejlesztőknek a bekövetkező negatív vagy éppen pozitív változásokról.

Lehetséges eseti ellenőrzést is végezni, ha a folyamatos ellenőrzés túlzottan terhelné a hardveres erőforrásokat.

Miért nem elég az egyszeri audit?

A folyamatosan változó tartalom és látogatószám, illetve a modern, agilis szoftverfejlesztésből adódó gyakori frissítések miatt fontos a folyamatos monitorozás. A rendszeres teljesítményjelentések áttanulmányozása feltárja a kialakuló problémákat és elháríthatóvá teszi azokat.

 

NewRelic szerver licenc

 

A New Relic a világ egyik legjobb szerver- és alkalmazásmonitorozó felhőszolgáltatása.

A webáruházrendszerben egy egyszerű kis alkalmazás (agent) telepítése után a szolgáltatás képes vizualizálni magát az e-kereskedelmi alkalmazás és a futtató környezet minden kritikus paraméterét, kezdve a szerverterheléstől odáig, hogy a felhasználók milyen hibákat idéznek elő a fronteden és a backenden egyaránt.

Ezeket lekérdezve akár preventíven is képesek vagyunk beavatkozni, hogy a legmagasabb szintű felhasználói élményt nyújtsuk a vásárlóknak. Tehát a New Relic jelenleg a piacon elérhető leggyorsabb visszajelzést kínálja az ügyfélnek az alkalmazásáról és annak teljesítmény- vagy felhasználói élmény jellemzőiről éles környezetben. Ez a szoftver szerverenként licencköteles.

 

Alkalmazásellenőrzés

 

Az áruház kritikus paramétereit 24 órában figyeljük, elsősorban sebesség, technikai anomáliák és fejlesztésből adódó hibák tekintetében. Gyakran még ügyfélbejelentés előtt – de mindenképpen nagyon gyors reakcióidővel – elhárítjuk a problémákat, hogy a szolgáltatás a legmagasabb szintű lehessen.

 

Kritikus üzleti folyamatok ellenőrzése

 

A teljes áruház átfogó ellenőrzésén felül az üzletileg kritikus folyamatokra – regisztráció, bejelentkezés, pénztári folyamat, egyedi folyamatok – további automatizált ellenőrzéseket csatolunk. Ezek segítségével azonnali értesítést kapunk a keletkező hibákról és az elérhető minimumra tudjuk csökkenteni a hibák javításához szükséges időt, valamint a hibák számát is.

 

Teljes Csomag

 

Ez a csomagunk segít a webáruház tulajdonosának megérteni, hogy az alkalmazása (webáruházrendszere, pl. Magento, WordPress, Yii2) hogyan is működik és milyen viszonyban áll a felhasználóival. Továbbá segíti a webáruház tulajdonosát és persze az alkalmazás fejlesztőit is egy tényleges adatalapú döntéshozatalban (data-driven decision making).

A vezérlőfelületen keresztül bonyolult kérdésekre is könnyedén jól értelmezhető választ kaphatunk.

Ilyen kérdések lehetnek például:

 • Honnan érkeznek a vásárlók?
 • Meddig maradnak?
 • Milyen régiókban milyen oldalakat nézegetnek?

 

A kapott adatok segítségével az ügyfél, illetve a döntéshozók könnyedén és megalapozottan dönthetnek üzleti funkcionalitásokról és egyéb, a szoftver evolúcióját érintő kérdésekben.

 

Végfelhasználói élmény ellenőrzés

 

Képesek vagyunk a böngészők által megjelenített weboldalak sebességét közvetlenül a vásárlóknál mérni. Ha ez tartósan vagy időlegesen meghaladja az elvárt értékeket, akkor beavatkozunk és megkezdjük a hibaelhárítást.

 

Hatásvizsgálat

 

Ez a művelet nagyon hasonlít ahhoz, amikor egy orvos a vizsgálati adatokból következtet a patologikus betegségekre és életviteli tanácsokat ad.

Esetünkben egy fejlesztő és egy rendszerüzemeltető közösen megállapítják az alkalmazás gyenge pontjait, szűk keresztmetszeteit a teljesítmény szempontjából. Ebből jelentés és optimalizációs javaslatcsomag készül az ügyfél részére minden hónapban.

A hosszú távú fejlődést célzó hatásvizsgálatok munkaidőben (CET 09.00–17.00) történnek, havi 3 órás időkerettel.

 

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next