Magento AWS hoszting

Magento AWS hoszting

Az interneten vásárlók számára ma már minden ezredmásodperc oldalbetöltési idő számít és a távközlési technológiák, mobil eszközök fejlődésével egyre kisebb a vásárlók türelme, amikor például egy termékadatlap betöltődésére várnak. Mobil eszközöknél ez a „türelmi idő” általában 2 másodperc, asztali számítógépek esetén pedig maximum 5-7 másodpercet adnak egy webáruháznak a látogatók, mielőtt a konkurens áruházra váltanának át.Az elvárások tehát igen magasak, melyek még jobban fokozódnak a kiemelten nagy forgalmú promóciós vagy kereskedelmi csúcsidőszakokban (október-november-december). A gyors betöltési időn ilyenkor az év összes egyéb időszakában realizált kereskedelmi forgalom többszöröse is múlhat! Hagyományos dedikált szerveres megoldás esetén a legtöbb szolgáltató nincs felkészülve a hirtelen megugró forgalmi csúcsokra. A nagyobb kapacitású, gyorsabb szerverre költözés időt vesz igénybe, sőt eltérő hoszting környezet esetén akár több napba is telhet a migráció, és a forgalomkiesés miatt ez komoly veszteséget okozhat vállalkozásának. Az Amazon Web Services (AWS) igénybevételével olyan felhő alapú megoldást kínálunk, amely kiválóan alkalmas a nagy erőforrásigényű webáruházak hoszting követelményeinek teljesítésére. Tapasztalataink szerint az AWS biztosítja napjainkban az egyik legmegbízhatóbb alapot a Magento webáruházak sikeres működtetéséhez és a maximális vásárlói elégedettség kivívásához.

A Magento Amazon Web Services (AWS) hoszting előnyei:

 

  • Skálázhatóság – az AWS legfontosabb előnye, hogy kisebb tárhely-használattal elkezdhető, és ahogy nő a forgalom, fokozatosan bővíthető a kapacitás.
  • Rugalmasság – a tárhelykapacitást perceken belül lehet csökkenteni vagy növelni a szükségleteknek megfelelően, sőt a csúcsidőszakokban automata skálázás (auto scaling) is lehetséges.
  • Kiszámítható költségek – csak azért fizet, amit használ is, a kapacitás-igénybevétel adatai óránként frissülnek.
  • Gyors telepítés – nem kell napokat várni az átállásra, néhány óra alatt megvalósítható.
  • Gyors betöltési idők – az AWS hoszting-infrastruktúrája napjaink egyik legkorszerűbb és leggyorsabban működő szerverkörnyezete.
  • Biztonság – a rendszer az Amazon saját titkosítási és biztonsági megoldásait alkalmazza.
  • Globális kiszolgálás – a világ minden táján saját Amazon Data Centerek működnek, így globálisan garantált a gyors betöltési idő.

 

A Magento AWS hoszting szolgáltatás konfigurálása viszonylag összetett feladat. Sokakat ez visszatart attól, hogy a Magento webáruházukat átmigrálják ebbe a hoszting környezetbe. Többéves tapasztalttal rendelkező hoszting specialista csapatunk már számos Magento webáruházat vitt át sikeresen az AWS szárnyai alá. Ha Önnek is szimpatikus ez a felhő alapú, jövőbe mutató megoldás, bízzon meg bennünket, és mi a lehető leghatékonyabb módon átmigráljuk webáruházát, és a későbbiekben is ellátjuk a szükséges hoszting feladatokat.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

HATÉKONYSÁG ÉS INNOVÁCIÓ

EGYEDÜLÁLLÓ MAGENTO FEJLESZTÉSEINKKEL ÉS MUNKAMÓDSZEREINKKEL SEGÍTÜNK CÉGE EREDMÉNYESEBB MŰKÖDÉSÉBEN ÉS NÖVEKEDÉSÉBEN

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

Mindig a célt tartjuk szem előtt, a problémákat csupán olyan kihívásoknak tekintjük, amelyek leküzdése jobb eredmények elérésére ösztönöz bennünket. Tehát az ügyfeleink számára kidolgozott megoldások minket is tovább erősítenek!

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

Dizájnereink és fejlesztőink óriási rutinnal és összehangolt csapatmunkával vetik bele magukat a munkába és lépésről lépésre haladva építik fel az egyedi igényeket is maximálisan kiszolgáló Magento webáruházat.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Szemünket mindig rajta tartjuk a világban történő változásokon és technológiai újításokon, így akár cégünk működéséről, informatikai újdonságokról vagy vásárlási szokásokról legyen szó, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!