Kommunikációs állapotfelmérés

Kommunikációs állapotfelmérés

Egy alaposan lefolytatott állapotfelmérés a régi honlap törlése és az új élesítése előtt hasznos és értékes információkkal tud szolgálni.Egy fejlesztést jó, ha tudja, nem érdemes az állapotfelmérés adta tudás nélkül elkezdeni, mert mindez pusztán a költségek felesleges megnövekedését vonhatja maga után. Ugyanis egy alaposan lefolytatott állapotfelmérés a régi honlap törlése és az új élesítése előtt hasznos és értékes információkkal tud szolgálni.

 

Ha Ön úgy érzi, nem rendelkezik elegendő információval arra vonatkozólag, hogyan áll az online világban, ugyanakkor szeretné kellőképpen megismerni webáruházának és marketing kampányainak erősségeit, valamint javaslatot kapni, melyek azon gyengébb, céges kommunikációs elemek, melyek fejlesztésre szorulnak, ez esetben javasoljuk Önnek kommunikációs állapotfelmérés szolgáltatásunkat.

Elsősorban azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik a biztos háttértudás elsajátításának és a megfontolt döntések meghozatalának hívei. Azoknak ajánljuk ezt a szolgáltatást, akik jövőbeni üzleti döntéseiket a lehető legszilárdabb alapokra kívánják építeni.

Célunk, hogy minden folyamat eredménye mérhetővé váljon továbbá, hogy munkánk partnereink számára is átlátható és nyomon követhető legyen.

Szolgáltatásunk segítségével Ön képes lesz optimalizálni a kommunikációs eszközök használhatóságát, azok hatékonyságát, valamint költségeit, egyúttal növelni vállalkozásának eredményeit. Ráadásul azzal, hogy fejleszti cégének kommunikációs üzleti intelligenciáját, Ön ezentúl teljes mértékben ismerni és érteni fogja a honlapjára látogatók viselkedését, hogy mi ösztönzi őket vásárlásra, miért töltenek időt az oldalán. Tudni fogja, hogy felhasználói hova kattintottak, mit olvastak, merre görgettek, mire figyeltek és végül mi terelte el a figyelmüket, mielőtt úgy döntöttek volna, hogy nem vásárolnak.

A kommunikációs állapotfelmérés menetrendje lépésről lépésre:

  1. Ellenőrizzük és konfiguráljuk cégének online marketingkommunikációját mérő eszközeit.
  2. A hatékony mérés és optimalizálás érdekében, ha szükséges, továbbiakat állítunk be.
  3. Felmérjük, milyen típusú felhasználók látogatják cégének webáruházát, mely kommunikációs csatornákról érkeznek, mennyi időt töltenek el webshopon, és milyen tartalmakat fogyasztanak.
  4. Meghatározzuk, mely hirdetései hatékonyak és melyek teljesítenek gyengébben.
  5. Amennyiben webshoppal rendelkezik, megállapítjuk:

                       – mekkora az átlagos kosárérték,

                       – melyek a legnépszerűbb termékek,

                       – milyen tulajdonságokkal bírnak a legnagyobb értékben vásárló látogatók.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next