Integratie van Online Betaalmethodes

Veilige en praktische manieren om online te betalen

De integratie van online betaalmethodes is een van de meest belangrijke stappen in een Magento e-commerce project. Het online betaalsysteem moet veilig zijn en populair genoeg om klanten vertrouwen te geven bij het plaatsen van en betalen voor hun bestelling.Magento ondersteunt standaard 13 wereldwijde online betaalmethodes via de Magento Secure Payment Bridge.

De meest populaire zijn:

  • iDeal
  • PayPal
  • Authorize.Net
  • CyberSource
  • Braintree
  • Sage Pay

Uiteraard kunnen we ook andere, momenteel nog niet beschikbare online betaalmethodes aan Magento koppelen. Voor een dergelijke koppeling is gedetailleerde technische informatie nodig die door de financiële dienstverlener dient te worden beschikbaar gesteld zodat een schema en kostenprojectie voor de uitvoering van het integratieproject vastgesteld kan worden.

 

EFFICIËNTIE EN GROEI

WIJ HELPEN U BIJ HET MANAGEMENT VAN UW BEDRIJF EN HELPEN U TE GROEIEN MET ONZE UNIEKE ONTWIKKELMETHODE EN RESULTAATGERICHTE WERKWIJZE.

FOCUS OP OPLOSSINGEN

FOCUS OP OPLOSSINGEN

Wij houden altijd uw doelstelling in gedachten en zien problemen als een uitdaging. Elke uitdaging die we aangaan stimuleert ons betere resultaten te behalen. Daarom zullen oplossingen die wij voor onze cliënten uitwerken ook onze eigen positie verstevigen.

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

Onze ontwerpers en ontwikkelaars gaan met enthousiasme aan de slag en weten met hun jarenlange ervaring als team stap voor stap een webwinkel te realiseren die optimaal aansluit op de behoeftes van uw onderneming.

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

We kunnen het ons niet veroorloven om in het verleden te blijven steken. Wij houden daarom voortdurend oog op de veranderingen in onze wereld en op technologische ontwikkelingen. Of het nou gaat om het functioneren van onze onderneming, ontwikkelingen in het IT vakgebied, of om trends of ontwikkelingen met betrekking op het gedrag van consumenten- wij zullen onze dienstverlening blijven aanpassen aan de eisen van deze tijd.

VERTEL ONS OVER UW MAGENTO PROJECT!

Wij stellen graag onze bij complexe en veelomvattende internationale Magento projecten opgedane ervaring aan u ter beschikking. Ongeacht hoe complex uw e-commerce project ook is, wij zijn er van overtuigd dat we de missie aankunnen!