Folyamatos támogatás

Szeretné, hogy egy nagy tudású, tapasztalt csapat álljon folyamatosan az Ön rendelkezésére, hogy Magento webáruháza egyre jobb eredményeket érhessen el? Szeretné biztosítani magának, hogy fejlesztési igényeivel, kérelmeivel 24 órán belül elkezdjünk foglalkozni?Havi támogató Magento csomagunk előnyei:

  • Tervezhető költségek, hiszen minden hónapban előre lefoglaljuk az Ön számára a kapacitást, így biztosan jut időnk az Ön projektjére.
  • Támogatási csomag szerződéssel a fejlesztéseknek a beérkezett és dokumentált kéréstől számítva 24 órán belül nekiállunk, míg a szerződés hiányában ez az idő több hét is lehet!
  • A szerződésben meghatározott időkereten belül Ön felállíthatja a tennivalók prioritási sorrendjét. Miután mi beáraztuk az egyes fejlesztések költségét, Ön eldönti, melyeket rendeli meg.
  • A fel nem használt időmennyiséget Ön továbbviheti a következő hónapra, tehát át is csoportosíthatja havi időkeretét, és akár egy nagyobb fejlesztésre is „összegyűjtheti” a munkaórákat.
  • Hosszabb távú, pl. 1 éves támogatási szerződés megkötése esetén kedvezményt tudunk biztosítani. Ennek pontosítása külön megállapodás tárgyát képezi.
  • Versenyképes óradíjak kiváló ár/érték arányban.
  • A pontos költségek ismeretében Ön folyamatosan mérni tudja a webáruháza fejlesztésének köszönhető eredményeket, és pénzügyileg is látja, mi mennyire volt hasznos.
  • Valamennyi fejlesztés hatékony csapatmunka keretében valósul meg, ahol a projektmenedzser kizárólag az Ön érdekeit tartja szem előtt, és a projekt alatt közvetlenül kommunikál, folyamatosan egyeztet a fejlesztőcsapattal, és szigorúan betartatja a határidőket.

Akár kisebb, akár nagyobb fejlesztési kapacitásra van szüksége, biztonságot és kényelemet nyújtó, rugalmas havi támogatási csomagunk kiváló megoldást kínál Önnek. Engedje meg, hogy segítsünk kihozni a maximumot a webáruházából!

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next