Fizetési módok integrációja

A fizetési módok integrációja az egyik legalapvetőbb fontosságú teendő a Magento e-kereskedelmi projektek esetében. Az online fizetési rendszernek elég biztonságosnak és népszerűnek kell lennie ahhoz, hogy a vásárlókban bizalmat keltsen a rendelés leadásához és kifizetéséhez.A Magento rendszer alapesetben 13-féle fizetési módot támogat világszinten a Magento Secure Payment Bridge-en keresztül.

Ezek közül a legismertebbek:

  • PayPal
  • Authorize.Net
  • CyberSource
  • Braintree
  • Sage Pay

Természetesen nincsen akadálya, hogy olyan online fizetési módokat is integráljunk a Magento rendszerbe, amelyeket jelenleg nem tud lekezelni. A megvalósítás feltétele a pénzügyi szolgáltató által készített részletes API-dokumentáció, amely alapján időben, valamint költségszinten is tervezhetővé válik a fizetési módok integrációja projekt kivitelezése.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next