Fizetési módok integrációja

Magento fizetési modulok összekötése

A fizetési módok integrációja az egyik legalapvetőbb fontosságú teendő a Magento e-kereskedelmi projektek esetében. Az online fizetési rendszernek elég biztonságosnak és népszerűnek kell lennie ahhoz, hogy a vásárlókban bizalmat keltsen a rendelés leadásához és kifizetéséhez.A Magento rendszer alapesetben 13-féle fizetési módot támogat világszinten a Magento Secure Payment Bridge-en keresztül.

Ezek közül a legismertebbek:

  • PayPal
  • Authorize.Net
  • CyberSource
  • Braintree
  • Sage Pay

Természetesen nincsen akadálya, hogy olyan online fizetési módokat is integráljunk a Magento rendszerbe, amelyeket jelenleg nem tud lekezelni. A megvalósítás feltétele a pénzügyi szolgáltató által készített részletes API-dokumentáció, amely alapján időben, valamint költségszinten is tervezhetővé válik a fizetési módok integrációja projekt kivitelezése.

 

SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!Please leave this field empty.

HATÉKONYSÁG ÉS INNOVÁCIÓ

EGYEDÜLÁLLÓ MAGENTO FEJLESZTÉSEINKKEL ÉS MUNKAMÓDSZEREINKKEL SEGÍTÜNK CÉGE EREDMÉNYESEBB MŰKÖDÉSÉBEN ÉS NÖVEKEDÉSÉBEN

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

Mindig a célt tartjuk szem előtt, a problémákat csupán olyan kihívásoknak tekintjük, amelyek leküzdése jobb eredmények elérésére ösztönöz bennünket. Tehát az ügyfeleink számára kidolgozott megoldások minket is tovább erősítenek!

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

Dizájnereink és fejlesztőink óriási rutinnal és összehangolt csapatmunkával vetik bele magukat a munkába és lépésről lépésre haladva építik fel az egyedi igényeket is maximálisan kiszolgáló Magento webáruházat.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Szemünket mindig rajta tartjuk a világban történő változásokon és technológiai újításokon, így akár cégünk működéséről, informatikai újdonságokról vagy vásárlási szokásokról legyen szó, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!