Fradi Magento Ecommerce
Webwinkel voor voetbalclub “Fradi”

De nieuwe op Magento gebaseerde webwinkel van de welbekende Hongaarse sportclub "Fradi" is ontworpen op basis van ervaringen die zijn opgedaan tijdens het in bedrijf zijn van de vorige webshop van de club. In plaats van meerdere losse pagina's is een centraal platform ontwikkeld om alle commerciële activiteiten te bundelen.

Lees meer
Gemclub Magento eCommerce
Game Club Bordspel winkel

Gémklub bestaat sinds 25 jaar als vereniging en ontwikkelt en verkoopt sinds 10 jaar zelf ontwikkelde spellen. De eerste Game Club werd 25 jaar geleden gelanceerd en Gémklub Kft. Is 10 jaar geleden opgericht met als kernactiviteiten het ontwikkelen van en handelen in spellen. De sinds 10 jaar bestaande en zeer succesvolle webwinkel is volledig vernieuwd op basis van Magento CMS.

Lees meer
BaSys - Magento eCommerce
BaSys – My Soundsource!

BaSys is een Zwitserse onderneming die een leidende rol vervult in de wereld van technologisch hoogwaardige apparatuur op akoestisch vlak. Sinds de oprichting in 1990 is de onderneming vertegenwoordiger van gerenommeerde internationale merken zoals Pioneer en Bose. De Basys webwinkel bevat alleen producten van geselecteerde premium merken.

Lees meer
CuGroup Magento eCommerce
CuGroup Store

De Cu webwinkel voldoet aan de wens van de afnemer door middel van een productaanbod dat voortdurend wordt uitgebreid aan veranderende trends in de sector. Op deze wijze is de onderneming in de jaren sinds oprichting uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande leveranciers in de bouwhulpmiddelen sector in Hongarije.

Lees meer

EFFICIËNTIE EN GROEI

WIJ HELPEN U BIJ HET MANAGEMENT VAN UW BEDRIJF EN HELPEN U TE GROEIEN MET ONZE UNIEKE ONTWIKKELMETHODE EN RESULTAATGERICHTE WERKWIJZE.

FOCUS OP OPLOSSINGEN

FOCUS OP OPLOSSINGEN

Wij houden altijd uw doelstelling in gedachten en zien problemen als een uitdaging. Elke uitdaging die we aangaan stimuleert ons betere resultaten te behalen. Daarom zullen oplossingen die wij voor onze cliënten uitwerken ook onze eigen positie verstevigen.

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKELING

Onze ontwerpers en ontwikkelaars gaan met enthousiasme aan de slag en weten met hun jarenlange ervaring als team stap voor stap een webwinkel te realiseren die optimaal aansluit op de behoeftes van uw onderneming.

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

TOEKOMSTGERICHT ONTWIKKELINGSBELEID

We kunnen het ons niet veroorloven om in het verleden te blijven steken. Wij houden daarom voortdurend oog op de veranderingen in onze wereld en op technologische ontwikkelingen. Of het nou gaat om het functioneren van onze onderneming, ontwikkelingen in het IT vakgebied, of om trends of ontwikkelingen met betrekking op het gedrag van consumenten- wij zullen onze dienstverlening blijven aanpassen aan de eisen van deze tijd.

VERTEL ONS OVER UW MAGENTO PROJECT!

Wij stellen graag onze bij complexe en veelomvattende internationale Magento projecten opgedane ervaring aan u ter beschikking. Ongeacht hoe complex uw e-commerce project ook is, wij zijn er van overtuigd dat we de missie aankunnen!

Next