Ügyfeleink között megtalálhatóak a teljesség igénye nélkül az Alveola, a BP Shop, a Dockyard, az Édesvíz, a Green Aqua, a Halker, a Nitrogénművek, a Peak Shop és a Perfect Nails.

Továbbiak
Rossman-Magento-Ecommerce-Store
Rossmann

A 2012-ben indult webáruház folyamatosan bővülő, minőségi termékekből álló kínálattal és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik. Felhasználóbarát és villámgyors felülettel várja minden kedves látogatóját.

Tudjon meg többet
canadahair
CanadaHair Magento 2 Multistore Webáruház

Orlyhair egy kanadai vállalat. Kínálatát minőségű póthajak, fodrászati kellékek, kiegészítők és hajápolási termékek képezik.

Tudjon meg többet
griffwebshop
Griff webshop

A Griff 1986-os alapítása óta töretlen és lendületes fejlődésének köszönhetően a magyar piac meghatározó szereplője! Legfontosabb célkitűzése az igényes vásárlók magas minőségű és elérhető árú ruházati termékekkel való színvonalas ellátása, és ezen keresztül az általános ízlésformálás és az öltözködési kultúra fejlesztése.

Tudjon meg többet
Fradi Magento Ecommerce
Fradi

A Fradi új Magento alapú webáruházát az ügyfél már meglévő áruházának üzemeltetése során felmerült igények figyelembevételével terveztük meg. A korábban több különálló weboldal helyett most egy központi platform szolgálja ki a teljes kereskedelmi palettát.

Tudjon meg többet
Gemclub Magento eCommerce
Gémklub

A Gémklub 30 éve klub és 15 éve Gém: 30 éve indult az első társasjáték klub és 15 éve jött létre a Gémklub Kft., amelynek fő tevékenysége a társasjáték fejlesztés és kereskedelem. Az egy évtizede sikerrel üzemelő webáruház teljesen megújult a Magento CMS segítségével.

Tudjon meg többet
vansize
Vansize

A Vansize.hu egyedi méretű női cipők értékesítésére szakosodott online áruház. Célja, hogy minél jobban kiszolgálja az átlagostól eltérő, extra kicsi és nagy méretű női cipőket kereső vásárlókat.

Tudjon meg többet
ithon
IThon

Az IThon.info célja egy felületet kínálni az informatikai jellegű munkát keresők számára, ahol egyrészt a számukra érdekes állásokat kínáló magyarországi cégekről, másrészt az itthon elérhető IT képzésekről kaphatnak bőséges információt.

Tudjon meg többet
limeset
Limeset

A Limeset egy limitált példányszámban megjelenő termékeket árusító webáruház, mely a legkülönlegesebb termékeket gyűjti össze közönségének.

Tudjon meg többet
stylebolt
Stylebolt

A Stylebolt Apple termékek kereskedelmével foglalkozik. Saját fejlesztésű Magento webshopjuk van, itt, és budapesti üzletükben bonyolítják a forgalmukat.

Tudjon meg többet
cotton ball lights
Cotton Ball Lights

A webshop átvett kódra épül, ami miatt tartalmazott szükségtelen és/vagy káros tartalmú script file-okat, illetve egy korábbi fizetési megoldás maradványait, amiket eltávolítottunk. Ezen kívül javítottuk a Magento levélküldését, valamint a nem működő számlázz.hu integrációt. A webshop üzemeltetése átkerült az AionHill Magento AWS hosztingjába.

Tudjon meg többet
BaSys - Magento eCommerce
BaSys – A hangforrásom!

BaSys az egyik vezető, prémium hangtechnikai eszközök disztribúciós specialistája svájci központtal. Basys 1990-es alapítása óta kitűnő világmárkákat képvisel, mint a Pioneer és a Bose. Webáruházában csak válogatott prémium márkák termékei találhatók meg.

Tudjon meg többet
CuGroup Magento eCommerce
CuWebshop

A CuWebshop a mai trendeknek megfelelően folyamatosan bővülő árukészlettel áll a megrendelői által támasztott követelmények elé, így a hosszú évek alatt Magyarország egyik meghatározó épületgépészeti kereskedelmi vállalkozásává nőtte ki magát.

Tudjon meg többet

HATÉKONYSÁG ÉS INNOVÁCIÓ

EGYEDÜLÁLLÓ MAGENTO FEJLESZTÉSEINKKEL ÉS MUNKAMÓDSZEREINKKEL SEGÍTÜNK CÉGE EREDMÉNYESEBB MŰKÖDÉSÉBEN ÉS NÖVEKEDÉSÉBEN

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

FÓKUSZBAN A MEGOLDÁS

Mindig a célt tartjuk szem előtt, a problémákat csupán olyan kihívásoknak tekintjük, amelyek leküzdése jobb eredmények elérésére ösztönöz bennünket. Tehát az ügyfeleink számára kidolgozott megoldások minket is tovább erősítenek!

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

SZAKSZERŰ SITE-ÉPÍTÉS

Dizájnereink és fejlesztőink óriási rutinnal és összehangolt csapatmunkával vetik bele magukat a munkába és lépésről lépésre haladva építik fel az egyedi igényeket is maximálisan kiszolgáló Magento webáruházat.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Szemünket mindig rajta tartjuk a világban történő változásokon és technológiai újításokon, így akár cégünk működéséről, informatikai újdonságokról vagy vásárlási szokásokról legyen szó, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat.

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next