Magento extension fejlesztés

Egy webáruház akkor működik jól, ha minél inkább igazodik azokhoz az üzleti folyamatokhoz, amelyek az adott kereskedelmi vállalkozás egyediségét adják, és amelyek a piacon megkülönböztető értéket képviselnek. Ennek elérésében óriási szerep jut a modulárisan megvalósított Magento bővítményeknek, a Magento extension fejlesztése révén.

Tudjon meg többet

Magento integrációja ERP-be

Miért szükséges webáruházat összekötni az ERP-vel? Mert a vállalat része, önálló értékesítője, termékeket kínál és értékesít, valamint egyre inkább domináns szerepet tölt be az értékesítési csatornák rangsorában. Ebből kifolyólag, ugyanúgy integrálni kell a vállalat webáruházát az ERP-rendszerbe, ahogy egy új kiskereskedelmi egységet, boltot vagy raktárt is bekötnek ezen rendszerekbe.

Tudjon meg többet

Automata tesztrendszer

Legyen szó bármilyen méretű projektről, csak állandó teszteléssel lehetünk biztosak benne hogy a megrendelői igények folyamatos implementációja során az üzletileg kritikus folyamatok stabilan működnek. Minél több a Magento alapfunkcionalitásától jelentősen eltérő, egyedi igényt kiszolgáló megoldás kerül megvalósításra, annál gyakrabban fordulhatnak elő üzletileg kritikus fontosságú folyamatokat érintő hibák is.

Tudjon meg többet

Fizetési módok integrációja

A fizetési módok integrációja az egyik legalapvetőbb fontosságú teendő a Magento e-kereskedelmi projektek esetében. Az online fizetési rendszernek elég biztonságosnak és népszerűnek kell lennie ahhoz, hogy a vásárlókban bizalmat keltsen a rendelés leadásához és kifizetéséhez.

Tudjon meg többet

Magento AWS hoszting

Kiemelkedő teljesítmény, gyors betöltődés, skálázhatóság, biztonság és speciális támogatás Magento szakértőktől.

Tudjon meg többet

VPS Magento hoszting

A Magento CMS a világ egyik vezető e-kereskedelmi megoldása, amelyet leginkább a közepes méretű és multinacionális kereskedelmi vállalkozások alkalmaznak előszeretettel. Mivel a rendszer nyílt forráskódú, moduláris felépítésű, a kereskedők kedvelik a rugalmassága, testreszabhatósága miatt, ugyanakkor pont ezen tulajdonságainak köszönhetően igencsak robusztus rendszer.

Tudjon meg többet

Magento fejlesztés

Új vállalkozásával most vágna bele az online kereskedelembe? Esetleg már készült évekkel ezelőtt webáruháza, de eljárt felette az idő és korszerű megoldásra szeretne váltani? Ön is hallott már a Magento webáruházmotor népszerűségéről és kiemelkedő funkcionalitásáról? Amennyiben bármelyik kérdésre igennel válaszol, mi meg tudjuk valósítani igényeit!

Tudjon meg többet

Kommunikációs állapotfelmérés

Egy alaposan lefolytatott állapotfelmérés a régi honlap törlése és az új élesítése előtt hasznos és értékes információkkal tud szolgálni.

Tudjon meg többet

SMART 24

SMART 24 szolgáltatásunkat azon cég- és marketingvezetőknek, döntéshozóknak ajánljuk, akik szeretnének még hatékonyabban gazdálkodni bevételi forrásaikkal.

Tudjon meg többet

Online marketing audit

Ha változtatni, optimalizálni, vagy fejleszteni szeretné webáruházát, hogy Ön a konkurenciához képest könnyedén versenyelőnyre tehessen szert, s ezáltal bevételnövekedést érhessen el, akkor Önnek az ingyenes online marketing audit szolgáltatásunkat ajánljuk.

Tudjon meg többet

Folyamatos támogatás

Szeretné, hogy egy nagy tudású, tapasztalt csapat álljon folyamatosan az Ön rendelkezésére, hogy Magento webáruháza egyre jobb eredményeket érhessen el? Szeretné biztosítani magának, hogy fejlesztési igényeivel, kérelmeivel 24 órán belül elkezdjünk foglalkozni?

Tudjon meg többet

Projektválság-kezelés

Sokszor találkoztunk hibákkal és nem megfelelő üzleti folyamatokkal működő Magento áruházakkal az évek során. Sok esetben az áruház tulajdonosa elfogadja, beletörődik az áruház hiányosságaiba. Mielőtt egy ilyen nem kielégítő status quo kialakul, hosszabb-rövidebb ideig kötelet húz a megrendelő az áruházát készítő fejlesztőcéggel. Ami leginkább általános jelenség, hogy a kereskedő, az áruház tulajdonosa, kiszolgáltatott helyzetben érzi magát, azzal a tudattal, hogyha másik fejlesztőt keres, akár még nagyobb kockázatot vállal.

Tudjon meg többet

Magento SEO auditálás

Azoknak a vállalkozásoknak javasoljuk, akiknek már van meglévő Magento webáruháza, de nem elégedettek a Google organikus találati eredményekkel, vagy a leendő új webáruházuknál már eleve jó Google-pozícióban szeretnének indulni.

Tudjon meg többet

Oldalbetöltési idő optimalizálás

A webáruházak sikeréhez nagyban hozzájárul a magas szintű felhasználói élmény. Ennek fontos alappillére az oldal betöltési sebessége. Szakembereink segítségével, oldalának betöltési ideje 30-40 nanomásodperc alá szorítható. Ezt a webszerver konfigurálásával, a gzip header beállításával, a statikus tartalmak cachelésével, illetve a JavaScriptek és CSS-ek összefűzésével tudjuk elérni. Mindemellett a gyorsabb oldalak jobb eredményt érnek el SEO-zás szempontjából is.

Tudjon meg többet

Magento kódaudit

A Magento projektek kivitelezése nem az alacsony befektetések közé tartozik, ezért a webáruház-tulajdonosok számára kiemelten fontos, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a sokoldalú, robusztus e-kereskedelem rendszerből. Ahhoz, hogy valós adataink legyenek arról, hogy a webáruház technológiailag tényleg a maximumot hozza ki magából, mindenképpen javasolt az auditszolgáltatást választani.

Tudjon meg többet

Magento verziófrissítés

Magento Update szolgáltatásunk segítségével levesszük válláról a gyakran komplex és buktatókkal járó frissítési folyamatot. Egy Magento verzió frissítés nem pusztán a frissítő szkript lefuttatásából áll, hiszen egy új verzióval általában alapvető változások is érkeznek, amelyek akár működésképtelenné tehetnek korábban jól működő, nem gyárilag integrált funkciókat.

Tudjon meg többet

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next