Az AionHill egy webfejlesztéssel 

és hosztinggal foglalkozó vállalkozás

2001 óta.

Az AionHill egy 2001 óta működő, webfejlesztéssel és hosztinggal foglalkozó vállalkozás. 2009-ben saját, közel 130 projektben használt webáruházmotorunk továbbfejlesztése helyett a Magento eCommerce-re történő váltás mellett döntöttünk, és később így váltunk Közép-Európa legnagyobb Magento-specialista fejlesztőcsapatává. A döntés jónak bizonyult, hiszen az elmúlt 7 évben számos komplex nemzetközi Magento projektet vittünk sikeresen végig, amelyek egyedi megoldásaikkal ma is mind úttörőnek számítanak az online piacon.

Külön örömünkre szolgál, hogy cégünk alkalmazottainak létszámát 7 év alatt négyszeresére tudtunk bővíteni. Ezzel a megnövekedett Magento-fejlesztői kapacitással, a többszintű minőségbiztosítás bevezetésével és a határidők fegyelmezett betartásával tovább tudtuk erősíteni versenyképességünket.

Magento csapatunk

36

Létszám

141

Átadott projekt

8

Back-end fejlesztő

2

Front-end fejlesztő

8

Projekt-menedzser

5

Rendszergazda

Csapatunk méretét megnégyszereztük 2012 óta

és növekszünk!

Ago Zoltan AionHill

Ágó Zoltán

ügyvezető igazgató

Istvan-Darvas-AionHill

Darvas István

technológiai igazgató

fekecs-attila250x250

Fekecs Attila

üzletfejlesztési igazgató

Baka Attila Tamas AionHill

Baka Attila Tamás

PMO koordinátor

Téged keresünk!

Téged keresünk!

..az Aionhill csapatába!
Jelentkezz hozzánk!

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next