Hogyan dolgozunk?

Új webáruház

Számunkra az egyik legizgalmasabb érzés, ha részt vehetünk egy teljesen új eCommerce projekt elindításában – a technikai tervezéstől kezdve a dizájnmunkák és funkcionális működés megvalósításán keresztül egészen az élesítésig. És persze tovább is! Amennyiben új projektet szeretne indítani, kérjük, tekintse át, milyen munkafázisok mentén haladunk, míg elérjük a kifogástalanul működő átadási állapotot.

Olvasson tovább
Projektválság-kezelés

Projektválság-kezelés

Hibásan működik Magento webáruháza? Egy valóban megbízható Magento specialista fejlesztőcégre lenne szüksége, amely a határidők betartása mellett a többszörös minőségbiztosítást is tudja garantálni?
Örömmel veszünk részt már éles Magento webáruházak auditálásában, a hibák kijavításában és igény esetén a projekt újragondolásában is, hogy webáruháza az élvonalba kerüljön!

Olvasson tovább

BESZÉLJÜNK AZ ÖN MAGENTO PROJEKTJÉRŐL!

Komplex és átfogó nemzetközi Magento-projektekben szerzett tapasztalatainkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába. Bármilyen összetett e-kereskedelmi projektet szeretne megvalósítani, biztosak vagyunk benne, hogy a küldetés teljesíthető!

Next