eCommerce Plage: 2017. aug. 24–25., Siófok

Büszkék vagyunk rá, hogy az idei év egyik legjobb online marketingkonferenciáján főszponzorként képviselteti magát az AionHill.Az eCommerce Plage konferenciát a Kreatív Kontroll tartalommarketing partnercégünk rendezi meg 2017. augusztus 24–25-én a Balaton Hotel Siófokban, amely csupán pár lépésre a Balatontól helyezkedik el.

 

 

Ilyen szakmai rendezvény még nem volt!

 

Ugyanis itt a tanulás és lazulás kellemes mixét élvezheti majd minden résztvevő.

Vessünk egy pillantást arra, hogy mi minden vár ránk:

  • 17 válogatott, magas színvonalú szakmai előadás (egyszerre egy előadás megy majd, így mind a 17-et meg lehet hallgatni)
  • A konferencia félig nyaralás – a teljes hotel konferenciahelyszín (benne a 240 négyzetméteres medencével, wellness-részleggel, szaunával és valamennyi szobával)
  • Koktélok, Balaton-part és valódi pihenés
  • Este hatalmas buli
  • Értékes szakmai kapcsolatok építése

 

ecommerce plage

 

Magyarország „haladó” e-kereskedelmi konferenciája

 

Erre a nívós eseményre elsősorban azokat az e-kereskedőket és online marketingeseket várjuk, akik már rendelkeznek tapasztalatokkal az e-commerce-ben, és szeretnék elmélyíteni, tovább bővíteni tudásukat, illetve ismereteiket.

Ez azt jelenti, hogy a rendezvényen az e-kereskedelmi szakma krémje képviselteti majd magát, amely egyfajta haladó képzésben vesz részt.

Mindemellett a látogatók természetesen egymással és a szakértőkkel is megismerkednek, építik kapcsolati tőkéjüket, miközben élvezik a kellemes Balaton-parti wellness környezetet.

 

ecommerce plage hotelszoba

 

Konferencia, ahová a család is eljöhet!

 

Igen, pontosan így van!

A hotellel ugyanis olyan kedvezményes megállapodást sikerült kötni, hogy a szobákat jóval a főszezoni ár alatt foglalhatják le az érdeklődők.

Ráadásul elég csupán egy konferenciajegyet megrendelni, és akár több szobát is le lehet foglalni kedvezményesen – pl. kollégáknak vagy családnak, házastársnak, barátoknak is.

Így tehát mindenki, aki eljön, remekül fogja érezni magát.

Találkozzunk hamarosan Siófokon!

 

Téged is érdekel az eCommerce Plage? Jelentkezz itt!
Hegyi Károly

Hegyi Károly

sales és marketing vezető

Károly 11 éve dolgozik sales-marketing területen. Az AionHillnél feladata az új ügyfelek igényeinek pontos felmérése, illetve az árajánlatok összeállítása. Számtalan ügyféltárgyaláson vett részt, tisztában van a Magento nyújtotta technológiai lehetőségekkel és kíméletlenül felhívja a figyelmet minden olyan tényezőre, amely veszélyeztetheti az ecommerce projektek megvalósításának sikerét. A kisvállalkozásoktól kezdve a legnagyobb multinacionális vállalatokkal is megtalálja a közös hangot. Szereti a win-win helyzeteket és nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen!


SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!

Next