Blog

Twitter for Business, ecommerce

Hogyan használd a Twittert? Alapok, üzleti tippek és eszközök

Nehéz ügy a Twitter egy e-kereskedőnek. Még arra sem adhatunk egyértelmű választ, hogy egyáltalán hasznos-e. A legtöbbeknek az lehet, ehhez viszont nagyon komolyan megtervezett stratégia kell.

| Leave your thoughts
Managed Hosting

Menedzselt hosztolás: a teljes útmutató (alapok, pro és kontra)

A menedzselt hosztolás (managed hosting) napjainkra szinte már standard megoldássá vált az informatikai megoldások terén – különösen a nagyobb vállalatok esetében –, hogy az IT erőforrásokat kiszervezik (outsource), vagy a meglévő infrastruktúrát egy harmadik féllel üzemeltetik. Ez az on-site (vagyis az ügyfél telephelyén tevékenykedő) szakemberektől, a távoli segítség nyújtáson keresztül (support), egészen a felhőbe migrált alkalmazások felügyeletéig, menedzselt hosztolásáig terjed.

| Leave your thoughts
build-digital-marketing-team

Hogyan építs fel egy marketingcsapatot – struktúra, feladatok és feltételek

Nagyon sok kisebb cégnél vagy épp startupnál jellemző, hogy a korai szakaszban 1-2 ember felel több online marketinges feladatért. Sokszor azért, mert egyszerűen nincs több emberre pénz, a csapat nem talál megfelelő embert vagy egyszerűen csak félnek növelni a csapatot.

| 1 Comment
25 ecommerce case study

Nyereséges webáruház 24 óra alatt? – 25 inspiráló e-kereskedelmi esettanulmány

Mások tapasztalataiból tanulhatod a legtöbbet, éppen ezért összegyűjtöttük neked azt a 25 esettanulmányt, amelyek a legtöbb információt adják.

| 1 Comment
webaruhaz-piackutatas

Tuti bukás ‒ Webáruház indítása a nulladik lépés nélkül

Ha be akarsz törni az online kereskedelembe, kétféleképpen teheted meg ezt: vagy a termékeddel vagy a közönségeddel indulsz. De mindenképpen piackutatást kell végezned.

| 1 Comment
e-kereskedelem-vs-hagyomanyos-boltok

E-kereskedelem vs. hagyományos eladás: a kereskedelem jövője a 2016-os ünnepi forgalom tükrében

Milyen volt a 2016-os ünnepi időszak a kereskedők számára? Bár ez a cikk szinte kizárólag az amerikai statisztikákat veszi sorra, érdemes végignézni, milyen tényezők hatottak az ottani piacra és a vásárlási szokásokra. Ugyanis a világ legnagyobb és legfejlettebb kiskereskedelmi piacán megmutatkozó trendek nagyrészt kihatnak, illetve érvényesek a globális piac működésére is.

| Leave your thoughts
Managed-cloud-hosting

Magento AWS hoszting – a teljes útmutató [+INFOGRAFIKA]

Napjainkban több mint 12 ezer Magento webáruház mögött van az Amazon felhőalapú szolgáltatása. A Magento AWS hoszting megoldás egyre népszerűbb. Nézzük meg részletesen, mi is ez, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

| Leave your thoughts
kosárelhagyás

Kosárelhagyás: 63 fontos statisztika és 17 módszer, hogy legyőzd [+INFOGRAFIKA]

Ha a kosárelhagyások arányát csökkenteni tudod, a bevételeid jelentősen megugranak. Ehhez viszont ismerned kell az okokat, és azt is, hogyan orvosolhatod a problémákat!

| Leave your thoughts
webshop-forgalom-noveles-Instagrammal

Hogyan növeld eladásaidat az Instagramon 5 lépésben?

2017-ben e-kereskedőként nincs más választásod, mint komolyan venni ezt az Instagramot, ugyanis hatalmas lehetőségeket rejt az értékesítésre, a közönséged megszólítására.

| Leave your thoughts