Blog

build-digital-marketing-team

Hogyan építs fel egy marketingcsapatot – struktúra, feladatok és feltételek

Nagyon sok kisebb cégnél vagy épp startupnál jellemző, hogy a korai szakaszban 1-2 ember felel több online marketinges feladatért. Sokszor azért, mert egyszerűen nincs több emberre pénz, a csapat nem talál megfelelő embert vagy egyszerűen csak félnek növelni a csapatot.

| Leave your thoughts
25 ecommerce case study

Nyereséges webáruház 24 óra alatt? – 25 inspiráló e-kereskedelmi esettanulmány

Mások tapasztalataiból tanulhatod a legtöbbet, éppen ezért összegyűjtöttük neked azt a 25 esettanulmányt, amelyek a legtöbb információt adják.

| Leave your thoughts
webaruhaz-piackutatas

Tuti bukás ‒ Webáruház indítása a nulladik lépés nélkül

Ha be akarsz törni az online kereskedelembe, kétféleképpen teheted meg ezt: vagy a termékeddel vagy a közönségeddel indulsz. De mindenképpen piackutatást kell végezned.

| Leave your thoughts
e-kereskedelem-vs-hagyomanyos-boltok

E-kereskedelem vs. hagyományos eladás: a kereskedelem jövője a 2016-os ünnepi forgalom tükrében

Milyen volt a 2016-os ünnepi időszak a kereskedők számára? Bár ez a cikk szinte kizárólag az amerikai statisztikákat veszi sorra, érdemes végignézni, milyen tényezők hatottak az ottani piacra és a vásárlási szokásokra. Ugyanis a világ legnagyobb és legfejlettebb kiskereskedelmi piacán megmutatkozó trendek nagyrészt kihatnak, illetve érvényesek a globális piac működésére is.

| Leave your thoughts
Managed-cloud-hosting

Magento AWS hoszting – a teljes útmutató [+INFOGRAFIKA]

Napjainkban több mint 12 ezer Magento webáruház mögött van az Amazon felhőalapú szolgáltatása. A Magento AWS hoszting megoldás egyre népszerűbb. Nézzük meg részletesen, mi is ez, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

| Leave your thoughts
kosárelhagyás

Kosárelhagyás: 63 fontos statisztika és 17 módszer, hogy legyőzd [+INFOGRAFIKA]

Ha a kosárelhagyások arányát csökkenteni tudod, a bevételeid jelentősen megugranak. Ehhez viszont ismerned kell az okokat, és azt is, hogyan orvosolhatod a problémákat!

| Leave your thoughts
webshop-forgalom-noveles-Instagrammal

Hogyan növeld eladásaidat az Instagramon 5 lépésben?

2017-ben e-kereskedőként nincs más választásod, mint komolyan venni ezt az Instagramot, ugyanis hatalmas lehetőségeket rejt az értékesítésre, a közönséged megszólítására.

| Leave your thoughts
electronic-direct-marketing

Hogyan alkalmazd az elektronikus direkt marketinget és a teljesítménymutatóit

Most következő cikkünkben nagyító alá vesszük az elektronikus direkt marketinget, megnézzük, hogy mire kell odafigyelnünk, ha közönséget szeretnénk építeni és végül megvizsgáljuk a kiküldött e-mailek statisztikáit.

| Leave your thoughts
ecommerce stats, trends

E-kereskedelmi statisztikák: ezekkel az adatokkal fogod növelni a forgalmadat 2017-ben [+INFOGRAFIKA]

Az általános ecommerce adatoktól indulunk, de részletesen megnézzük majd azt is, hogy miért és hogyan vásárolnak vagy éppen nem vásárolnak egy oldalon a felhasználók, hogy mely csatornák a leghatékonyabbak és hol tart egyáltalán a mobiltelefonos vásárlás.

| Leave your thoughts