2. Magento Meetup Hungary – Kiemelt előadó: Ben Marks (Magento, USA)Örömmel jelentjük be, hogy hamarosan megrendezésre kerül a Magento Meetup Hungary 2017. Kiemelt figyelmet érdemel Ben Marks Magento evangélista Amerikából, aki munkája során a világ számos Magento-eseményén vesz részt, és most minket tisztel meg jelenlétével.

 

Előadások (angol nyelven):

 

18:00 – Varga Ferenc, Magento Architect

Hány terméket tud kezelni a Magento 2?

Áttekintjük, hogyan fejlődött a kezdetektől fogva a Magento az egyre több termék kezelésének szempontjából. Kihívások, fő kérdések és válaszok, technológiai aspektusok, szűk keresztmetszetek és hatékony megoldások.

Ajánljuk bárkinek, aki több mint 10 ezer termékes webshoppal rendelkezik, és kíváncsi rá, milyen lehetőségek rejlenek a Magento-ban ezen a területen.

 

18:50 – Nyári István, Sales és Marketing Manager

Mekkora az ideális Magento-büdzsé?

Egy e-kereskedelmi cégnek, mérettől függetlenül, szüksége van hosztingra, fejlesztésre és marketingre. Ha ezek közül egy is hiányzik, a vállalkozás nem tud tovább növekedni.

Az előadás a költségeket, alkalmazott eljárásokat és lehetséges üzleti modelleket mutatja be, melyek mind a kis-, közép- és nagyvállalatok számára hasznosak lehetnek.

 

19:30 – Ben Marks, Magento Evangélista

Kérdezz-felelek szekció

Végre felteheted a Magento-val kapcsolatos, álmatlan éjszakákat okozó kérdéseidet.

Ben tapasztalt Magento fejlesztő és oktató, kevesen vannak nála felkészültebb szakértők a világon.

 

Itt tudsz jelentkezni a Meetupra: Magento Meetup Hungary 2017

 

Részvételi díj nincs, az előadásokat videóra rögzítjük, és a résztvevők részére később linket küldünk, ahol megnézhetik ezeket a felvételeket.

Az előadások után minden résztvevő a vendégünk egy kis ételre és italra, melyek elfogyasztása közben, kötetlen beszélgetés során alkalmunk nyílik megismerni egymást.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Az AionHill csapata

 

Időpont: 2017. október 20., péntek  18:00–21:00
JARL Konferencia Központ,
Kinnarps House

1133 Budapest, Váci út 92.

 

Location image of event venue
Imre Gábor

Imre Gábor

digitális marketing menedzser

Gábor e-kereskedelmi tanácsadó, szakterülete a Magento webáruházak konverzió növelése online marketing és egyedi fejlesztésű funkciók segítségével. Megszállottan kutatja a legújabb értékesítési módszereket, hogy tudását mindig naprakészen tartsa.


SZÜKSÉGE VAN EGY MEGBÍZHATÓ, PROFI MAGENTO FEJLESZTŐ PARTNERRE?

Kérjük, keressen bennünket, ha bármilyen kérdése, igénye lenne új vagy meglévő webáruház készítésével, megújításával kapcsolatban!

Next